Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mona De Bo un Instrumenti piedalīsies Tallinas Mūzikas nedēļā

EasyGet.lv, 22.02.2012. 15:09

Latvijas grupas "Mona De Bo" un "Instrumenti" piedalīties mūzikas konferencē "Tallinn Music Week" (TMW), kas marta beigās notiks Igaunijas galvaspilsētā, informē grupu pārstāvji.
Mona De Bo un Instrumenti piedalīsies Tallinas Mūzikas nedēļā

"Mona De Bo" uzstāšanās TMW konferencē notiks sestdien, 31. martā, slavenajā Tallinas vecpilsētas klubā "Von Krahl". Savukārt "Instrumenti" uzstāsies dienu iepriekš 30. martā Tallinas Rock Cafe.

Lielākā mūzikas konference Baltijā TMW notiek ceturto gadu un piesaista arvien vairāk mākslinieku un mūzikas industrijas pārstāvju. Pasākumam ir divas daļas – konference, kur par aktuālām mūzikas biznesa tēmām diskutē profesionāļi no visas Eiropas, un vakara koncerti, kuros delegātiem un viesiem ir iespēja vērtēt mūziķu dzīvos priekšnesumus.

Šogad TMW saņēma pieteikumus no 418 grupām un mūziķiem, kas pārstāv visdažādākos žanrus un 23 valstis. Konferences rīkotāji izvēlējās 185 talantīgākos un perspektīvākos māksliniekus.

Jau ziņots, ka sava skatuves Tallinas Mūzikas nedēļa būs arī Latvijas festivālam "Positivus". Tā 31. martā darbosies Tallinas vecākā kinoteātra "Soprus" ēkā. Uz "Positivus" skatuves kāps gan daudzsološā lietuviešu māksliniece Alina Orlova, kā arī mūziķi no Austrijas, Norvēģijas un Igaunijas.

Tallinas Mūzikas nedēļa šogad notiks no 29. līdz 31. martam, jau ceturto reizi Igaunijas galvaspilsētā pulcējot gan Baltijas, gan Eiropas mūzikas profesionāļus.

Foto: Mona De Bo. Foto (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV