Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Koncertzālē "Palladium" notiks "Radio 101" un "Tuborg Green Spring" tūre

EasyGet.lv, 27.02.2012. 09:01

20. aprīlī koncertzālē Palladium Rīga notiks Radio 101 un Tuborg Green Spring tūres noslēguma pasākums, informē koncertzāles pārstāvji. Šogad kopā ar Radio 101 dīdžejiem Tuborg tūrē dosies tādi Latvijā pazīstami mūziķi kā DaGamba, Latvian Blues Band, The Sound Poets un Satellites LV. Arī šoreiz pasākumā paredzēts kāds īpašs pārsteigums - iepriekš neizziņots mākslinieks, kurš nebūs mazāka mēroga par pagājušā gada pārsteigumu - grupu Instrumenti. Biļetes uz pasākumu nopērkamas Biļešu Serviss kasēs un internetā. Tikai šodien pasākuma biļetes ir iesgādājamas par Ls 5.
Koncertzālē "Palladium" notiks "Radio 101" un "Tuborg Green Spring" tūre

Šajā pavasarī Radio 101 klubu tūre startēs jau trešo reizi. "Tūrēšanu, ko sākotnēji iedarbinājām kā Radio 101 dzīvās pašreklāmas instrumentu, lai varētu savus klausītājus satikt vētrainās ballītēs Latvijas lielākajās pilsētās, šobrīd esam izkopuši līdz jaunam līmenim," stāsta Radio 101 un arī Tuborg Green Spring tūres producents Māris Žigats. "Pirmā tūre bija vairāk tāda vienkārša mūsu dīdžeju spēlēta diskotēka, protams, labā nozīmē, taču, baudot lielo klausītāju atsaucību, sapratām, ka jāturpina, ar katru reizi izklaides latiņu pacelt arvien augstāk."

Pērn Tuborg Green Autumn tūres pasākumus bija iespējams piedzīvot Liepājā, Valmierā, Jelgavā un Rīgā, kur noslēguma šovā koncertzālē Palladium tika uzstādīts tā brīža apmeklētāju rekords, un publiku izklaidēja gan Radio 101 dīdžeji, gan grupas Astro'n'out, Pienvedēja Piedzīvojumi un Instrumenti, kuri tika atklāti tikai uzstāšanās brīdī un bija pasākuma pārsteiguma viesi. Arī pavasara Green Spring tūrē Radio 101 dīdžejus Arti Volfu, Eduardu Švānu, Egonu Reiteru un Tomu Grēviņu pavadīs mūziķi.

31.martā Tuborg Green Spring tūres atklāšanas šovs divos stāvos notiks klubā Pulkvedim Neviens Neraksta. 13.aprīlī tūre dosies uz Valmieras Multiklubu, kur Radio 101 dīdžejiem pievienosies grupa Otra Puse. Savukārt 14. aprīlī Radio 101 dīdžeji iegriezīs Liepājas klubu Fontaine Palace kopā ar igauņu rokgrupu Elephants From Neptune. Tūres 'grand finale' šovs 20. aprīlī mēģinās uzstādīt jaunu apmeklējuma rekordu koncertzālē Palladium, jo Radio 101 dīdžeju un skatuves mākslinieku sarakstā sevi ir apstiprinājuši DaGamba, Latvian Blues Band, The Sound Poets, Satellites LV, kā arī kāds pārsteigums, kurš tiks atklāts tikai šova laikā. Māris Žigats uzsver, ka šai tūrei tiek gatavoti jauni, spilgti un pārsteidzoši skaņas, gaismas un video elementi, turklāt īpaši tūres noslēgumam koncertālē Palladium mākslinieki veido 3D video projektīvi-vizuālu scenogrāfiju.

Biļetes uz Radio 101 un Tuborg Green Spring tūres noslēguma pasākumu nopērkamas Biļešu Serviss kasēs un internetā. Biļešu cena tikai 27.02. ir Ls 5. Sākot no 28.02. biļetes cena būs Ls 7.

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga

Tuvākie Palladium koncerti:
2.aprīlī Zola Jesus
5.aprīlī Gacho
20.aprīlī Tuborg Green Spring tūre
22.aprīlī The Do

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV