Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„The Briefing" koncertēs Liepājā

EasyGet.lv, 02.03.2012. 12:08

Liepājas Džeza dienu ietvaros 28. aprīlī pulksten 19:00 vecās noliktavas telpās kanālmalā Vecā ostmalā 55 notiks grupas „The Briefing" koncerts. Biļetes uz koncerta sēdvietām būs nopērkamas Liepājas Latviešu biedrības nama kasē no 10. marta, informē LPPI „Kultūras pārvalde" Attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja.
„The Briefing" koncertēs Liepājā

Kaut arī šobrīd grupas dalībnieki dzīvo un radoši darbojas Londonā, tieši 28. aprīlī grupu „The Briefing" būs iespēja dzirdēt Liepājā. „The Briefing" ir grupa, kuras mūziku raksturo eksperimentāla pieeja, kombinējot dzīvo izpildījumu ar elektroniku.

Apmēram pirms mēneša grupa ir laidusi klajā jaunu ierakstu sesiju, kas nosaukta par "Gypsy Camp Demo". Tajā apkoptas pēdējo divu gadu laikā koncertos spēlētās dziesmas.

Albumu iespējams noklausīties http://soundcloud.com/the-briefing/sets/the-briefing-gypsy-camp-demo/s-ju9pG

Sēdvietu biļetes uz „The Briefing" koncertu būs nopērkamas Liepājas Latviešu biedrības nama kasē no 10. marta. Vietu skaits uz šo koncertu ir ierobežots. Biļetes cena - Ls 3.

Koncerts aprīlī tiek organizēts Džeza dienu ietvaros. Šo tradīciju Liepājā uztur Kultūras pārvalde, organizējot džeza mūzikas koncertus un aicinot iesaistīties arī citus producentus, kas var piedāvāt džeza mūzikas aktivitātes, nodrošinot šī žanra daudzveidības iepazīšanu.

Vairāk informācijas:
http://www.draugiem.lv/thebriefing/
http://www.platforma.lv/artists/artist.php?id=13285
http://www.myspace.com/thebriefing

Foto: Grupa „The Briefing". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV