Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Lielās Mūzikas balvas 2011" tiešraide radio Klasika

EasyGet.lv, 05.03.2012. 16:19

Otrdien, 6. martā, Latvijas Nacionālajā operā tiks pasniegtas "Lielās Mūzikas balvas 2011". Pasākumu tiešraidē no plkst.19:00 translēs LR3 - "Klasika", ļaujot klausītājiem pirmajiem ārpus operas nama uzzināt, kuri mūziķi septiņās nomināciju grupās pērngad bijuši visspilgtākie un veiksmīgākie un kuri mūziķi būs izpelnījušies publikas simpātijas balvu, informē "Latvijas Radio" preses sekretāre Ilze Zvaigzne.
"Lielās Mūzikas balvas 2011" tiešraide radio Klasika

Svētku koncertā Armanda Jēkabsona sudrabā darinātā statuete tiks pasniegta arī diriģentam Tovijam Lifšicam, kuru godinās par mūža ieguldījumu mūzikā. Sveiksim arī diriģentu Māri Sirmo un viņa vadīto Valsts akadēmisko kori "Latvija", kas balvu saņems par spožiem starptautiskiem sasniegumiem un Latvijas vārda daudzināšanu pasaulē.

Svētku koncertu vadīs aktrise Dita Lūriņa un diriģents Ints Teterovskis, bet radio viļņos par notiekošo stāstīs Latvijas Radio 3 - "Klasika" balss Rūta Paula. Starpbrīdī būs iespēja ieklausīties ceremonijas organizētāju, klāt esošo un arī priekpilno balvas saņēmēju teiktajā.

Savukārt LR 3 - "Klasika" mājas lapā tīmeklī iespējams noklausīties visiem balvas pretendentiem un laureātiem veltītas pārraides http://klasika.latvijasradio.lv/zinas/g00024.htm un internetā lapā būs iespējams klausīties arī "Lielās Mūzikas balvas 2011" apbalvošanas ceremonijas tiešraidi.

Latvijas Radio 3 - "Klasika" jaunumiem sekojiet līdzi http://twitter.com/Klasika_LR3 un https://www.facebook.com/LatvijasRadio .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV