Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Trokšņu un skaņu improvizācijas kafejnīcā "Taka"

EasyGet.lv, 06.03.2012. 10:28

Šodien, 6.martā, kafejnīcā "Taka" trokšņu un skaņu improvizācijas piedāvās mūziķi Edgars Rubenis un Ivars Arutjunjans, informē kafejnīcas pārstāve Līga Stibe.
Trokšņu un skaņu improvizācijas kafejnīcā "Taka"

Ivars Arutjunjans ir viens no talantīgākajiem latviešu bundziniekiem. Pašlaik viņš studē Dānijas Karaliskajā mūzikas akadēmijā. Savukārt Edgars Rubenis darbojas eksperimentālās jeb avangarda mūzikas laukā gan kā solomākslinieks, gan kā ģitārists grupā „Mona de Bo". Viņš piedalās arī dažādos projektos, piemēram, veidojot mūziku teātra izrādēm. Kā galveno mediju savā mūzikā Rubenis izmanto skaņu, nevis harmoniskās un melodiskās secības.

Abi mūziķi kopā spēlējuši jau iepriekš, pārsteidzot klausītājus ar savu eksperimentālo stilu un spēju brīvi improvizēt. Otrdien, 6. martā, viņi savas trokšņu un skaņu improvizācijas radīs kafejnīcā "Taka". Koncerta sākums plkst. 21:00. Ieeja - bez maksas.

Savukārt pirms koncerta, plkst. 15:00, kafejnīcā "Taka" notiks lekcija „Kontrkultūras veidošanās un hipiju kustība Rietumos, Padomju Savienībā un Latvijā". Lekciju lasīs subkultūru pētniece un Bristoles Universitātes Mākslas fakultātes vēstures nodaļas pētnieciskā doktorante Līva Zolneroviža. Lekcija notiek Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) bakalauru programmas kursa "Mūzikas socioloģija un antropoloģija" ietvaros. Ieeja - bez maksas.

Kafejnīca "Taka" atrodas Miera ielā 10, Rīgā. "Taka" apmeklētājiem piedāvā ar mīlestību gatavotas uzkodas, gardus ēdienus, mājas vīnu, labu mūziku, mieru un prieku visa mūža garumā.

Foto: Edgars Rubenis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV