Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Akadēmiskais koris "Latvija" debitēs Eilatas mūzikas festivālā Izraēlā

EasyGet.lv, 14.03.2012. 12:52

Saņēmis Lielo Mūzikas balvu par spožiem starptautiskiem panākumiem 2011. gadā, Valsts Akadēmiskais koris „Latvija" šodien dodas uz Izraēlu, lai debitētu vienā no nozīmīgākajiem šī reģiona kultūras notikumiem – Eilatas festivālā, informē kora producente Ieva Vītiņa.
Akadēmiskais koris "Latvija" debitēs Eilatas mūzikas festivālā Izraēlā

Koris „Latvija" diriģenta Andresa Mustonena vadībā sniegs divus koncertus. Savu vokālo un māksliniecisko kvalitāti šoreiz koris apliecinās, atskaņojot Monteverdi, Gabrieli, Brāmsa un Perta mūziku, kā arī Mocarta Mesu do minorā un Bēthovena Fantāziju korim un klavier'm.

Elitas mūzikas festivāls (pilnais nosaukums „Eilatas Sarkanās jūras kamermūzikas festivāls") norisināsies jau 76. reizi. Festivāla viesu un izpildītāju vidū bijušas tādas izcilas personības kā „Gabrieli Consort & Players", Mālera Kamerorķestris, Gija Kančeli, Sers Rodžers Mūrs un daudzi cit.

Pēc atgriešanās no Izraēlas koris „Latvija" ar V. A. Mocarta Rekviēma atskaņojumu 30. martā atklās kora 70 gadu jubilejas koncertu sēriju.

Plašāka informācija par kori www.koris.lv un par Eilatas festivālu http://www.eilat-festival.com/2012concerts-en/concert-08-en.html#

Foto: Valsts Akadēmiskais koris „Latvija". Foto (c) Ansis Starks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV