Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

GusGus Ventspilī sniedz iespaidīgu audiovizuālu šovu

EasyGet.lv, 20.03.2012. 13:06

Ventspils teātra namā „Jūras vārti" sestdienas vakarā ar iespaidīgu divu stundu audiovizuālu šovu uzstājās islandiešu elektroniskās mūzikas grupa GusGus. Koncerts bija pilnībā izpārdots, to apmeklēja vairāk nekā 800 cilvēku no visas Latvijas.
GusGus Ventspilī sniedz iespaidīgu audiovizuālu šovu

Koncerta iesildošajā daļā publiku izklaidēja Radio 101 dīdžejs Toms Grēviņš. Plkst.21:00 uz skatuves kāpa islandieši GusGus, savā programmā iekļaujot lielāko daļu no grupas jaunākā albuma „Arabian Horse" skaņdarbiem, kā arī iepriekšējo gadu hitiem – Deep Inside, Over, Within You, Arabian Horse, David, Add This Song u.c.

Koncerta vajadzībām „Jūras vārtu" tehniskais arsenāls tika papildināts ar gaismu specefektiem un skaņas aparatūru, nodrošinot grupas raiderī pieprasīto tehnisko aprīkojumu. Šādas formas koncerti, kur daļa zāles tiek pielāgota stāvvietām, „Jūras vārtos" nenotiek bieži. Tomēr, redzot lielo publikas atsaucību, SIA „Kurzemes filharmonija" valdes priekšsēdētājs Māris Valtenbergs sola vistuvākajā laikā informēt par nākamajiem koncertiem Ventspilī ar pasaulē populāru mūziķu piedalīšanos.

Vairāk informācijas: www.jurasvarti.lv un www.gusgus.com

Foto: GusGus koncertē Ventspils teātra namā „Jūras vārti". Foto: J. Preņikovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV