Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jau šo piektdien - 2007. gada Ogres Estrādes atklāšana kopā ar Krievijas grupu “ZVERI”

easyget.lv, 15.05.2007. 11:25

Pienākusi trešā maija nedēļas nogale un tas nozīmē, ka jau šonedēļ Ogre estrādē notiks pirmie 2007. gada sezonas koncerti. Visus interesē atbildes uz jautājumu: Kuros no Ogre estrādes solītajiem koncertiem uzstāsies "īstie" mākslinieki un kuros "viltojumi"? Esiet mierīgi, grupas "Звери" koncerts būs īsts!
Jau šo piektdien - 2007. gada Ogres Estrādes atklāšana kopā ar Krievijas grupu “ZVERI”
Ideja par grupas izveidi radusies Romānam Bilikam (Роман Билык), kurš uz Maskavu atbraucis no Taganrogas un 2000. gadā sācis šīs grupas izveidi, kuru 2001. gadā septembrī nosauca īsi un konkrēti - Zveri (Звери). Jau rudenī bija sarakstīti materiāli pirmajam albumam. Vienai no pirmā albuma dziesmām tika izveidots arī klips (“Для Тебя”, 2002.) un jāsaka, ka klips viņiem izdevies lielisks.

Zināmā mērā grupas “Zveri” panākumu hronoloģijā var vilkt paralēles ar nu jau kulta statusu ieguvušo Krievijas grupu “Mumy Troll”. Starp šīm grupām pastāv arī liela līdzība to daiļradē – dinamiski roķīga, bet izteikti melodiska mūzika, asprātīgi, liriski un nedaudz skumīgi teksti. Taču “Zveri” atšķirības zīme ir aizraujoši romantiska izmisuma nots, kas vijas cauri visām kompozīcijām.

Pirmais grupas “Zveri” koncerts Rīgā notika 2004.gadā - jaunā albuma tūres ietvaros un bija pirmā grupas uzstāšanās Baltijā. Kāds laiciņš ir pagājis un nu “Zveri” atkal ir Latvijā, tāpēc nepalaidiet šo iespēju garām!
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV