Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Aicina pieteikties Red Bull Music Academy

EasyGet.lv, 21.03.2012. 17:14

Līdz 2. aprīlim turpinās pieteikšanās mūzikas darbnīcai Red Bull Music Academy. Īsajā versijā pieteikuma anketas aizpildīšana aizņem dažas stundas, taču reāli paiet vairākas dienas. To atzīst arī DJ Toms Grēviņš, kas savu pieteikumu pagājušogad nosūtīja pēdējā brīdī un arī šogad atzīst, ka pēdējais laiks ir ķerties klāt.
Aicina pieteikties Red Bull Music Academy

Red Bull Music Academy ir radošā darbnīca, kas ceļo apkārt pasaulei. Red Bull Music Academy meistarklases divu nedēļu garumā tiek rīkotas katrreiz citā pasaules malā – Romā, Sietlā, Melburnā, Toronto, Barselonā, Londonā, Madridē un šogad – Ņujorkā. Tā ir viena no ikoniskākajām planētas pilsētām, kas iemūžināta, apbrīnota un iedvesmojusi neskaitāmās mūzikas kompozīcijas un bijusi dzimtene vairākām muzikālajām kustībām. Ņujorka joprojām ietver sevī milzīgu iespēju sajūtu, vilonot mūzikas veidotājus no ASV un visas pasaules.

Mūzikas akadēmija aicina iedvesmojošus un iedvesmotus mūziķus pieteikties, lai būtu daļa no nākamā akadēmijas muzikālā ceļojuma ar radošajām darbnīcām, koncertiem, klubu naktīm un citām muzikālajām ektravaganzām piecu nedēļu garumā unikālajā Ņujorkas vidē. No Hārlemas džeza vides 1920. gados līdz leģendārajām "block parties" Bronksā, kas aizsāka globālu kustību vēlāk pazīstamu kā hiphops, no kopienām, kas veidojās ap leģendārām mūzikas vietām dažādos laika posmos - Shelter, Limelight, Paradise Garage un CBGBs līdz šodien zināmajām Carnegie Hall, the Brooklyn Bowl un Santos Party House, no rock 'n' roll eksperimentālistiem un modernajiem komposistiem līdz boogie atdzīvinātājiem un elektronikas sapņtojiem. Nekas nelīdzinās Ņujorkas "state of mind".

Ieinteresētie producenti, mūziķi, DJ, instrumentālisti, vokālisti var ielādēt pieteikšanās formu www.redbullmusicacademy.com un līdz 2. aprīlim aizsūtīt kopā ar savu audio failu izlasi.

Vairāk informācijas par Red Bull Music Academy: www.redbullmusicacademy.com/ un www.redbull.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV