Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Reiterna namā muzicēs grupa "Linga"

EasyGet.lv, 23.03.2012. 10:17

Šodien, 23. martā, uz Latvijas 1. rokkafejnīcas – Reiterna nams lielās skatuves kāps rokgrupa "Linga", informē Latvijas 1. rokkafejnīcas mūzikas pasākumu rīkotāja Maija Kalniņa.
Reiterna namā muzicēs grupa "Linga"

"Linga" ir viena no stabilākajām vienībām Latvijas mūzikas pasaulē, jo tās sastāvs nav mainījies kopš dibināšanas brīža.

Grupas pirmā publiskā uzstāšanās notika festivālā "Roks par neatkarību" 1989. gada martā. Gandrīz visu dziesmu tekstu autors bija Gvido brālis Igors Linga. 1989. gadā Linga ierakstīja savu pirmo albumu kasetes formātā, kuram gan nebija nosaukuma. 1990. gadu sākumā "Linga" jau kļuva par vienu no populārākajām Latvijas grupām jauniešu vidū. Tolaiku Latvijas jaunā paaudze uzauga ar grupas "Linga" dziesmām, un daudzas no tām savulaik kalpoja kā savdabīgs protests sabiedrībai uzspiestajiem rāmjiem.

Grupas muzikālais stāsts līdz pat šodienai ir bijis gan intensīvāks, gan klusinātāks, taču arī šobrīd grupas puiši ir gatavi izaicinoši aicināt klausītājus "Nāc, dejot" un dāvāt tās brīvības sajūtas, kuras dāvāt spēj tikai šīs grupas mūziķi.

Koncerta sākums pulksten 23.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu Paradīze" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Rokgrupa "Linga". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV