Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LMA Studentu klubs svin 23. dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 23.03.2012. 11:40

Šodien, 23. martā, notiks LMA Studentu kluba 23 gadu dzimšanas dienas svinības. Vakara īpašie viesi būs grupa „Pienvedēja Piedzīvojumi". Apsveicēju lokā arī grupas „Rebel Riot" un „Age of Stones" ar Ervīna Ramiņa („Laime Pilnīga") piedalīšanos, informē kluba pārstāve Indra Strode.
LMA Studentu klubs svin 23. dzimšanas dienu

Dzimšanas dienas īpašie vakara viesi būs viena no pašmāju savdabīgākajām un mīlētākajām rokgrupām „Pienvedēja Piedzīvojumi". Grupa dibināta 1994. gadā, tās pamatsastāvā ir Māris Žigats (vokāls, bass), Aldis Lunde (ģitāra) un Pēteris Lunde (sitamie instrumenti). „Pienvedēja Piedzīvojumi" priecēs klausītājus ar savas karjeras lielākajiem hītiem spēlējot kārtīgu, skaļu rokkoncertu.

Grupa "Age of Stones" radusies 2001. gadā Valmierā kā četru mūziķu sadarbības rezultāts. Savas pastāvēšanas laikā grupa izdevusi divus albumus – „Sapņojiet" un „Slaido blondīņu cirks", kā arī EP „Goin' out". Šobrīd grupa aktīvi koncertē, kā arī pievērsusies darbam studijā, ierakstot trešo albumu. „Age of Stones" būs sagatavojuši īpašu apsveikumu, piedaloties grupas „Laime Pilnīga" pārstāvim Ervīnam Ramiņam.

Lai vakaru padarītu trakulīgāku un skaļāku, klubu apsveikt būs ieradusies arī grupa „Rebel Riot". Tās pirmsākumi meklējami 2007. gada vasaras nogalē. Grupa spēlē rock'n'roll mūziku ar dažādām ietekmēm no agrīnā blūza, 60. līdz 80. gadu klasiskā roka, panka un smagā metāla. Ar augstiem panākumiem „Rebel Riot" piedalījušies dažādos Latvijas rokmūzikas konkursos, ir snieguši neskaitāmus koncertus gan Latvijas klubos un festivālos, gan vairākkārt uzstājušies arī kaimiņvalstīs. 2011. gada Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvas pasniegšanā „Rebel Riot" tika atzīta par labāko jauno metal grupu 2010. gadā.

Visa vakara garumā mūziķi lutinās viesus ar nerimstošu dzimšanas dienas noskaņu. Kā piedien kārtīgās svinībās, tiks degtas svecītes dzimšanas dienas kūkā un katram gribētājam būs iespēja uzsaukt tostu LMA Studentu klubam lielajā dienā.

Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums plkst. 23:00.

Ieejas maksa: studentiem 3,00 Ls, ne-studentiem 4,00 Ls. Pirmās 150 biļetes iepriekšpārdošanā 3,00 Ls www.bezrindas.lv.

Foto: Grupa „Pienvedēja Piedzīvojumi". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV