Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

„Ritma Institūts" ielūdz uz audzēkņu izlaidumu

EasyGet.lv, 27.03.2012. 15:48

Sestdien, 31. martā, plkst. 22:00 klubā Club Kino notiks modernās mūzikas skolas „Ritma Institūts" 14. audzēkņu izlaidums, informē Agnese Šimanovska. Šoreiz izlaidumu piedzīvoas CD DJ un producēšanas grupas.
„Ritma Institūts" ielūdz uz audzēkņu izlaidumu

Kluba galvenajā zālē spēlēs „Ritma Institūta" pasniedzējs DJ Ai-Va un absolventi: DJ NS(rezidents Ogres klubā Bermuds), DJ Neero, DJ Alex –O(rezidents klubā Radio Bar), DJ Gato Negro. Show room zālē startēs DJ meitenes ,ar nu jau lielu spēlēšanas pieredzi, Anastacia un Sola.

Ieeja – bez maksas.

"Ritma Institūts" ir vienīgā akreditētā modernās mūzikas skola Baltijas valstīs, kas ir reģistrēta LR Izglītības un zinātnes ministrijā. "Ritma Institūts" darbojas jau septīto gadu un šobrīd tiek īstenotas šādas mācību programmas:

- CD un Vinyl DJ;
- Digitālā producēšana;
- Radio DJ;
- Vokālā klase.

Beidzot apmācību kursu, studenti saņem sertifikātu par oficiāli atzītas programmas apguvi. Līdz šim „Ritma Institūtu" absolvējuši vairāk kā 1000 studenti.

Vairāk informācijas par mācību programmām: www.ritmainstituts.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV