Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Koncertzāle Palladium uzsāk jaunu koncertsēriju - "Palladium Music Session"

EasyGet.lv, 30.03.2012. 15:58

Pirmajā pasākumā „Ska/ Reggae session" 13. aprīlī uzstāsies grupas Apofeoz Sound System, Kuchenbeat, Deskalighters aka Voiceks Voiska, All Day Long un Chrystral Sound System. Koncertsērijas "Palladium Music Session" ideja ir apvienot vairākus līdzīga stila māksliniekus vienā koncertprogrammā.
Koncertzāle Palladium uzsāk jaunu koncertsēriju - "Palladium Music Session"

All Day Long

All Day Long ierindojami visilgāk spēlējošo Latvijas ska grupu sarakstā. Līdz šim nospēlēti vairāk kā 160 koncerti ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā, Polijā, Krievijā un Somijā. Pašreiz grupa strādā pie jaunākā albuma, kurš tiek ierakstīts studijā kopā ar ģitāristu Egonu Kronbergu (Iļģi, Skyforger), un gatavojas sevi atrādīt vairākos vasaras festivālos. All Day Long mūzika ir pilna ska viegluma un jautrības, kas bieži apvienota ar pankrokam raksturīgo enerģiju un ātriem ritmiem...

myspace.com/alldaylong

Apofeoz Sound System

Masīvs regejs ar Nordisku nokrāsu, kur mūzikas gardēži „Apofeozē" spēs nobaudīt pozitīvu vibrāciju vilni. Mūziķu apvienībai jau apritējuši 15 gadi un paši par sevi zina stāstīt: „Nav tādas publikas, kuras priekšā mums nepatiktu uzstāties. Pozitīva noskaņa ir mūsu svarīgākais iedvesmas avots, bet kontakts ar auditoriju ir mūsu motivācija."

facebook.com/apofeozsoundsystem.com

Deskalighters aka Voiceks Voiska

Ska skatuves pulveri odusī pieredze sastop jaunības enerģiju un ambīcijas.

Proporcijas – puse uz pusi, kas allaž nodrošina spēcīgu un labi balansētu maucienu. To arī apliecina jaunās apvienības dziesmas. Vairākas no tām jau piedzīvojušas savu pirmatskaņojumu. Rainim taisnība, pastāvēs kas pārvērtīsies.

Kuchenbeat

Ja jūs redzat, ka cilvēki dejo kubiešu mūzikas ritmos, pie tam dara to uz galdiem, palodzēm un bāra letēm, tad varat būt droši, ka šo noskaņojumu rada grupa Kuchenbeat. Pēdējos astoņus gadus grupa Kuchenbeat iepriecina publiku ar kubiešu, latīņu un ska-reggey melodijām. Vairākkārt piedalījušies populāros festivālos, pirms gada piedzīvojuši pārmaiņas grupas sastāvā un pat pamainījuši mūzikas stilu, enerģiskie Kuchenbeat nenogurstoši dara visu, lai dāvātu cilvēkiem pozitīvas emocijas un atbrīvotu viņus no drūmām un nevajadzīgām domām. Aktīvi strādājot pie jaunām melodijām, grupa ir radījuši mūziku afrokubano/latino stilā.

myspace.com/kuchenbeat
draugiem.lv/music/10019847/

Chrystral Sound System

"Crystral Sound System" ir DJ duets, kas spēlē Jamaikas dancehall un regeja inspirētus mashup un elektroniskās mūzikas setus, praktiski katru nedēļas nogali nodrošinot tropisku basu vibrācijas kādā no klubiem vai festivāliem.

www.crystral.lv

Pirmie 50, kas pieteiksies uz pasākumu www.facebook.com/palladiumriga, iegūs ielūgumus. Biļetes no 1. aprīļa būs pieejamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena - Ls 5.

Ieeja koncertzālē no plkst. 21:00.

Vairāk informācijas: www.palladium.lv

Palladium koncertu grafiks:
2. aprīlī Zola Jesus
5. aprīlī Gacho
13. aprīlī Palladium Music Session
20. aprīlī Radio101 Tuborg Green Spring tūre
22. aprīlī The Do
1. maijā Pērkons
18. maijā bū-š
20.jūnijā Mastodon

Foto: Ska grupa All Day Long. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV