Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"NiMo" aicina uz radošo meistarklasi Kalnciema kvartālā

EasyGet.lv, 04.04.2012. 13:43

Džeza grupa "NiMo" aicina iegriezt pavasari radošā meistarklasē "Fotosintēze", kas norisināsies 14. aprīlī plkst. 13:00 – 15:00 Kalnciema kvartālā, informē Zane Estere Gruntmane.
"NiMo" aicina uz radošo meistarklasi Kalnciema kvartālā

"NiMo" pārstāvji un pieredzes bagātie meistarklašu pasniedzēji katram savā jomā - DJ Monsta un Niks Gothams - aicina interesentus, īpaši jauniešus un ģimenes ar bērniem, iepazīt gadsimtu atstatumā radušos mūzikas virzienus - tradicionālo džezu un tā modernajās interpretācijas, mūsdienu skaņu un mūzikas tehnoloģijas un deju mūziku – un izmēģināt savas prasmes improvizācijas spēlē.

Meistarklases pirmā daļa piedāvās uzzināt, kā sasaistīt dažādas improvizācijas mākslas – džezu un dīdžejošanu - kopīga skaņdarba radīšanai, savukārt otrā daļā katrs dalībnieks kopā ar pasniedzējiem varēs izmēģināt prasmes mūzikas radīšanā. Kopīgas improvizācijas radīšanai topošie un esošie mūziķi aicināti ņemt līdz savus mūzikas instrumentus.
Meistarklasēm ikviens aicināts pieteikties līdz 12. aprīlim, rakstot uz e-pastu nimo.jazz@gmail.com, norādot vārdu uzvārdu, vecumu un līdz šim esošo pieredzi vai saskarsmi ar mūziku.

Meistarklases norisināsies 14. aprīlī no plkst. 13:00 – 15:00, Kalnciema kvartālā (Kalnciema ielā 35) "Vīnu Veikala" zālē.

Meistarklases dienas noslēgumā, plkst. 20:00 notiks vienīgais NiMo pavasara koncerts Rīgā.

Atbalsta: Valsts kultūrkapitāla fonds un Kalnciema kvartāls.

Plašāka informāciju meklējama nimojazz sociālajos portālos - Twitter, Facebook un Draugiem.lv, kā arī www.kalnciemaiela.lv

Klausies NiMo: www.nimomusic.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV