Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

City Jazz Junior band izsludina dalībnieku uzņemšanu

EasyGet.lv, 05.04.2012. 09:19

2011. gadā ritmiskās mūzikas biedrības „City Jazz Riga" izveidotais džeza orķestris „City Jazz Junior band" aicina jaunus dalībniekus. Pieteikties uz atlasi var vecumu grupā no 9 līdz 16 gadiem tie, kuri spēlē flautu, saksofonu, trompeti, mežragu, trombonu, tubu, oboju, ģitāru, klavieres, bungas un basģitāru vai kontrabasu u.c. instrumentus.
City Jazz Junior band izsludina dalībnieku uzņemšanu

Atlase notiks 14. aprīlī džeza klubā „Hamlets", Rīgā, Jāņa sētā 5, 2. stāvā, bet pirms tam, līdz 12. aprīlim, ir jānosūta elektronisks pieteikums, kurš pieejams interneta vietnē http://cjbb.lv/cjjb/. Atlasē būs jāatskaņo viens jebkura žanra skaņdarbs pēc brīvas izvēles.

Šis džeza orķestris ir ne tikai kolektīvās muzicēšanas prasmju apgūšana, bet arī apmācības sistēma, kuras ietvaros ir lieliska izdevība apgūt džeza mūzikas pamatus profesionālu un praktizējošu mūziķu Renāra Lāča un Kārļa Vanaga vadībā.

2010. gada 1. martā dibinātās biedrības "Ritmiskās mūzikas biedrība City Jazz Riga" pamatuzdevums ir veicināt Latvijas ritmiskās mūzikas attīstību Latvijā un ārvalstīs, sekmēt Latvijas ritmiskās mūzikas mūziķu radošo darbību, veicināt un atbalstīt Biedrības biedru tālākizglītību, kā arī veicināt Latvijas un ārvalstu mūziķu savstarpējo komunikāciju un pieredzes apmaiņu. Biedrībā ietilpst profesionāļu bigbends Kārļa Vanaga City Jazz Big Band, Jauniešu bigbends/apmācības sistēma - City Jazz Youth Band, Bērnu džeza orķestris/apmācības sistēma – City Jazz Junior Band un džeza kvintets Silvesteri Orkesteri.

Kontaktinformācija:
Kārlis Vanags
Tel. 29448499, E-pasts: cjbb@cjbb.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV