Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Bubamarā" šonedēļ – krievu ethno beat grupa Otava Yo

EasyGet.lv, 11.04.2012. 09:27

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 piektdien gaidāms jautrs danču vakars kopā ar viesiem no Sanktpēterburgas, ceturtdien – populāras, līdzi dziedamas dziesmas akustiskās aranžijās, sestdien – mūzika no rokenrola jaunības laikiem, informē kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" šonedēļ – krievu ethno beat grupa Otava Yo

Ceturtdien, 12. aprīlī, pulksten 20.30 "Bubamarā" uzstāsies jauns un daudzsološs kolektīvs, kam vēl nav pat nosaukuma, bet pēc dalībnieku vārdu pirmajiem burtiem tas dēvējams par trio KOA. Viņi spēlē un ģitāras un džambas pavadījumā dzied Kings of Leon, Adeles, Paramore, Florence and the Machine un citu pazīstamu mūsdienu hitmeikeru līdzi skandējamus meldiņus. Ja jūsos snauž dziedātvēlme, puslīdz droši, ceturtdien to varēsit piepildīt. Pēc tam uz iknedēļas ...songs I wish I'd writtten (Post Gotye Music Party) aicinās DJ Ma.Be.

Piektdien, 13. aprīlī, jau no pulksten 21 par lustīgu danču vakaru gādās atraktīvā krievu mūziķu apvienība Otava Yo (www.myspace.com/otavae). Ar dūdām, krievu kokli gusli, vijolēm, ģitāru un perkusijām viņi veido nebēdnīgas versijas par savas tautas skaņu mākslu un populārām melodijām no grupas dalībnieku vecāku jaunības laikiem, gādājot par jautru noskaņojumu publikā – vienalga, vai klausītāji prot krievu valodu, vai ne. Jestro, dejojamo ritmu dēļ Otava Yo savu mūziku dēvē par Russian Beat. Pirms dažiem gadiem Sanktpēterburgā dibinātais kolektīvs jau paspējis koncertēt ne vien Latvijā, bet arī Meksikā. Pēc koncerta deju vadītāja stafeti pārņems DJ Speiss.

Sestdien, 14. aprīlī, no pulksten 22 mūziku no pagājušā gadsimta vidus spēlēs rokenrola dīdžejs Johnny B Good.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
ceturtdien, 19. aprīlī plkst.21 – Soļi un DJ Ma.Be;
piektdien, 20. aprīlī, plkst.22 – Da'Ba;
sestdien, 21. aprīlī, plkst.22 – Iļģi un deju vadītājs Speiss;
sestdien, 28. aprīlī, plkst.21.30 – Adamsu famīlija un DJ Māris Balodis&DJ Imants Koķis;
sestdien, 5. maijā, plkst.21.30 – Toms Londons un Brutal Enlightenment;
sestdien, 26. maijā, plkst.22 – Pööloy Gläänz (Igaunija);
trešdien, 13. jūnijā, plkst.21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina);
pirmdien, 28. maijā, plkst.20.30 – Ni (Austrija);
piektdien, 31. augustā, plkst.21 – Blueintheface un Ozzmond (Somija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Krievu ethno beat grupa Otava Yo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV