Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Karmafree aicina uz muzikālajām vakariņām

EasyGet.lv, 11.04.2012. 13:11

Ceturtdien, 12. aprīlī, kafejnīcā "Taka" muzikālas vakariņas piedāvās grupa Karmafree. Grupa Karmafree ir divu mūziķu apvienība, kuras performancēm raksturīga live looping tehnika. Grupai uzstājoties, tiek izmantota loop station jeb, tā dēvētā, cilpmašīna. Tie ir ierakstu pedāļi, kurus izmanto, lai ierakstītu dažādas frāzes, tādejādi izveidotu „dzīvo pavadījumu" un radītu pilnas grupas skanējumu.
Karmafree aicina uz muzikālajām vakariņām

Grupas sastāvu veido divi daudzpusīgi mūziķi - vokāliste Māra, kura pilda arī fona vokālistes un ritma funkcijas, un basģitārists Dmitrijs, kurš veic arī ģitārista un perkusionista pienākumus. Grupas pavadījumā tiek izmantoti arī beatbox paņēmieni. Apvienība radusies 2010. gadā Londonā, taču kopš 2011. gada aktīvi darbojas Latvijas mūzikas lauciņā. Karmafree ir arī Latvijas lūperu apvienības LOOP LATVIA (www.draugiem.lv/loop) dibinātāji, viņi organizē Live Looping pasākumus, meistarklases un Latvijas atlasi "Boss World Loop Station" pasaules čempionatam.

Muzikālās vakariņas ir pasākumu sērija, kuras ietvaros kafejnīcā "Taka" maltīti gatavo radoši un ar dažādām mākslas nozarēm saistīti cilvēki. Vakara gaitā kafejnīcas apmeklētāji tiek cienāti ar uz vietas pagatavoto bezmaksas maltīti, un viņiem tiek piedāvāti mākslinieku priekšnesumi. Karmafree ceturtdien savus klausītājus cienās ar Guacamole meksikāņu salātiem. Sākums ap plkst. 21:00. Ieeja un vakariņas - bez maksas.

Kafejnīca "Taka" atrodas Miera ielā 10. "Taka" apmeklētājiem piedāvā ar mīlestību gatavotas uzkodas, gardus ēdienus, mājas vīnu, labu mūziku, mieru un prieku visa mūža garumā.

Papildu informācija: www.pataku.wordpress.com

Foto: Grupa „Karmafree". Foto (c) Dace Krēgere

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV