Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jauna izdevniecība laidīs klajā Ogres underground elektroniskās mūzikas dīdžeja albumu

EasyGet.lv, 11.04.2012. 15:57 | komentāri (1)

Ierakstu izdevniecība Seven Sisters Records drīzumā laidīs klajā pirmo ierakstu - MioTek albumu "Foreign Boy Goes Electro", kas būs pieejams kā digitālā, tā arī vinila formātā, informē Ivo Čuhačevs.
Jauna izdevniecība laidīs klajā Ogres underground elektroniskās mūzikas dīdžeja albumu

Oficiālais plates izdošanas datums plānots 30. aprīlī, taču iepriekšpārdošanā ieraksts būs nopērkams Juno, Chemical, Decks.de un citos lielākajos mūzikas tirdzniecības e-veikalos jau no 16. aprīļa.

Ar MioTek projektu un jaunā leibla pirmo relīzi plašākam klausītāju lokam sevi piesaka Ogres underground elektroniskās mūzikas skaņu plašu dīdžejs Redele, kurš līdz šim aktīvi darbojies "Ogres desanta" jeb Oger zīmola paspārnē. Redele, īstā vārdā Vladislavs Odorovskis, muzikālo ceļojumu aizsāka jau 90. gadu beigās tolaik underground elektronikas pasākumiem tik raksturīgajos Chicago un Detroit tehno ritmos. Saglabājot mīlestību pret toreizējo skanējumu un papildinot to ar mūsdienu tehniskajām iespējām, ir tapusi "Foreign Boy Goes Electro" plate.

Pie ieraksta māsterēšanas strādājis arī Aivars Svaža, kurš pazīstams ar saviem TekTrip un Jamaikietis projektiem. Relīzes un Seven Sisters Records Internet vietnes http://www.sevensistersrecords.net vizuālo noformējumu veidojis mākslinieks Uģis Goba. Savukārt pati plate sastāv no 2 ierakstiem 3 celiņos. A pusē - "My City" veltījums MioTek dzimtajai pilsētai Ogrei oriģinālajā versijā. B pusē – "Domination 3008" skaņdarbs un somu Mr Velcro Fastener tēma par "My City". Visi skaņdarbi ieturēti tehno elektro stilā un ir jauks papildinājums līdz šim vienīgajiem pašmāju Universal Human Underground Records šī stila ierakstiem skaņu platēs.

Seven Sisters Records nākamībā plāno veidot sadarbību ar vietējiem underground elektroniskās mūzikas veidotājiem, izdot viņu skaņdarbus un pieaicināt kopdarbu veikšanai pazīstamus ārvalstu remiksētājus. Leibla mājaslapā bezmaksas lejuplādei būs pieejami MioTek informatīvie podcast raidījumi – Sputnik 37, tajos dzirdēsiet Miotek viedokli par dažādām ar underground deju mūziku saistītām aktualitātēm un ne tikai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV