Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

HMP? izdod jaunu albumu

EasyGet.lv, 12.04.2012. 12:17

13. aprīlī, tikai gadu pēc 2011. gada ierakstu albuma „1974 Soul Holes" iznākšanas, grupa HMP? ir gatava atrādīt savu jaunāko, trešo albumu „Mermaids". Albama prezentācija notiks Radio NABA klubā "Nabaklab", informē Radio NABA projektu vadītāja Digna Sircova.
HMP? izdod jaunu albumu

Albumā „Mermaids" iekļautas 13 kompozīcijas caurstrāvotas nervozu elektronisku skaņu un ģitāru efektiem. Par kopējo albuma skanējumu atbildīgs apvienotajā karalistē dzīvojošais DJ Specialist, kurš kā producents darbojas vairāku Anglijas leiblu projektos.

Jau pagājušā gadsimta 90. gados HMP? pieteica sevi kā progresīvu pašmāju apvienību, kura, laikam ejot pa priekšu, bija grunge un rap metal pionieri LV mūzikā. Arī jaunais albums apliecina laikmetīgu, idejisku inovāciju klātbūtni. Ir dzirdamas, gan elektroniskās deju mūzikas skaņu paletes, gan mūsdienīgu ģitāru rifu piruetes, gan kvalitatīvas skaņu apstrādes. Albums ierakstīts HMP? studijā „Veesais Rec" sešu mēnešu laikā, miksēts un māsterēts Londonā Black Muzz studijā.

Paralēli oriģināldarbiem albumā iekļauts kopdarbs ar britu elektroniskās mūzikas censoņiem Earabuse.

Pie jaunā albuma tapšanas tika piesaistīta britu māksliniece Zoe Moss, kura ir CD vāka zīmējuma autore un amerikāņu kaligrāfijas mākslinieks Jared Mirabella. Albuma piedāvā NabaMusic.

Darbu grupā turpina Aldis Kaņepe, Elmārs Orols, Reinis Priede un DJ Specialist (UK).

Pabeigts darbs pie albuma pirmā singla "For Sun" videoversijas, kuru iespējams noskatīties - http://vimeo.com/40114009

Uzzināt vairāk par grupas aktivitātēm un jaunumiem iespējams apmeklējot HMP? mājas lapu www.hmpband.com vai http://www.facebook.com/HowMuchPersonalities

Foto: Grupa HMP?. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV