Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Nasty Smile prezentēs debijas albumu

EasyGet.lv, 13.04.2012. 11:56

Sestdien, 14. aprīlī, klajā nāks liepājnieku alternatīvās rokgrupas Nasty Smile debijas albums ar tādu pašu nosaukumu – "Nasty Smile", informē Kristofers Knesis. Notiks divi albuma prezentācijas koncerti – albuma iznākšanas dienā, 14. aprīlī, Liepājā, Gypsy Camp, un 21. aprīlī Rīgā, Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Ar iespaidīgu koncertprogramu Nasty Smile šovasar uzstāsies arī festivālā Summer Sound Liepāja 2012.
Nasty Smile prezentēs debijas albumu

Albumā dzirdamās dziesmas tapušas laika posmā no 2001. līdz 2011. gadam, tajā atrodamas gan grupas pirmssākumos radītas dziesmas, kā 'Rebound' un 'Free Yourself', gan arī pavisam nesenās 'Beautiful' un 'Today (I'm Starting A New Life)' – tāpēc šis albums drīzāk jāuztver, kā grupas labāko dziesmu izlase, ne kā konceptuāls ieraksts. Albums ierakstīts un miksēts EM Sound Studio, Liepājā.

"Albumu izdot gribējām jau 2008. gadā, tad arī tapa ierakstīta lielākā daļa no albuma materiāla. Toreiz nespējām iekļauties termiņos un iecere bija jāatliek. Tomēr, tā, kā materiāls ir gatavs un arī ieguldītais laiks ir pietiekami liels, šogad nolēmām to plati tomēr laist vaļā. Gribas arī pašiem materiālu taustāmā formātā, kā atskaiti par kopā pavadīto laiku un mūziku, ko esam radījuši." – tā grupas ģitārists Uldis Meļķis.

Albumā iekļautas 12 dziesmas, pāris ieraksti no grupas dzīvā akustiskā koncerta Liepājā, klubā Fire Bar, pirms diviem gadiem, kā arī dziesmas 'Rebound' remikss. Savu debijas CD grupa izdod pati, bez ierakstu kompāniju palīdzības, par finansiālo atbalstu paldies sakot a/s "Liepājas Papīrs" un Jānim Vilnītim.

Albuma popularizēšanas nolūkos 14. aprīlī grupa uzstāsies Liepājā, netālu no kluba Fontaine Palace esošajā Gypsy Camp, savukārt nedēļu vēlāk, 21. aprīlī – Rīgā, Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Koncertu īpašie viesi būs Andis Grīva, Ivo Grīsniņš-Grīslis un grupa Backflow. Rīgā pēc prezentācijas koncerta dejas uz platēm spēlēs DJ Dambis. Šovasar grupa ieplānojusi arī uzstāšanos savas pilsētas lielākajā vasaras notikumā – festivālā Summer Sound Liepāja 2012.

Nasty Smile dibināta 1999. gadā Liepājā. Grupā spēlē Gints Meļķis, Uldis Meļķis, Pēteris Sičevs, Alans Jaunzems un Egils Mežs. Grupa sniegusi koncertus gan pašmāju gan ārzemju mūzikas festivālos, tostarp "Liepājas Dzintars" 2001. gadā. Trīspadsmit gadu laikā iemantoti uzticīgi fani kā Liepājā, tā citās Latvijas pilsētās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV