Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LMA Studentu klubā uzstāsies vairākas jaunās grupas

EasyGet.lv, 17.04.2012. 09:50

Piektdien, 20. aprīlī, LMA Studentu klubā uzstāsies grupas „Perfect ERROR", "Pirmais Kurss" un „Žirafes", informē kluba pārstāve Indra Strode.
LMA Studentu klubā uzstāsies vairākas jaunās grupas

Grupa "Perfect ERROR", kas izpilda alternatīvo/akustisko roku, pastāv kopš 2010. gada, tās dzimtās mājas ir Cēsis. Šā gada sākumā grupa izdeva savu EP, kuru ar lieliem panākumiem prezentēja cēsu "Fonoklubā". Puiši ir sākuši apgūt arī Rīgas klubus, muzikāli iepriecinot savus draugus, atbalstītājus un līdzjutējus kā ar oriģinālmūziku, tā arī ar pasaulē pazīstamu grupu kaverversijām.

Apvienība „Pirmais Kurss", kas izpilda inteliģentu humorroku, tika izveidota 2009. gada septembrī, muzikāli sanākot kopā pieciem kursabiedriem. Līdz šim grupa ir radījusi duci oriģināldziesmas, taču viņu koncerti nav iedomājami arī bez tādām kaverversijām kā "Minka nāk", "Ronis", "Kantri radies Smiltenē". Puiši spēlējuši arī vairāku tūkstošu cilvēku pūlim festivālā „Baltic Beach Party".

Kā pārsteigums solās būt muzikālā apvienība "Žirafes", kurā sevi pieteikuši dvīņu brāļi un pāris draugi.

Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums plkst. 23.00.

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls.

Foto: Grupa „Pirmais kurss". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV