Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„The Briefing" koncertēs LMA Studentu klubā

EasyGet.lv, 18.04.2012. 09:53

Piektdien, 27. aprīlī, LMA Studentu klubā ar vienīgo koncertu Rīgā uzstāsies grupa "The Briefing", informē kluba pārstāve Indra Strode.
„The Briefing" koncertēs LMA Studentu klubā

„The Briefing" (LV/UK) izveidojās Liepājā 2002.gadā. Viņu mūziku raksturo alternatīva un eksperimentāla pieeja, vienmēr meklējot jaunus izteiksmes līdzekļus un nepārtraukti stilistiski mainoties. Aizraušanās ar skaņu efektiem pietuvina tuvāk elektroniskās mūzikas lauciņam, tomēr joprojām spēlējot uz dzīvajiem instrumentiem. Mīlestība ir vadošais motīvs dziesmu tekstos, „The Briefing" tic īstas mīlestības vērtībai.

Šobrīd grupa dzīvo Londonā un aktīvi strādā pie sava jaunā materiāla ierakstīšanas. Pēc ilgākas klusēšanas „The Briefing" izdod jaunu dziesmu "Into The Night", piedāvājot to saviem klausītājiem arī Latvijā. Šī dziesma ir pirmā, kas ierakstīta no „The Briefing" jaunā repertuāra grupai dzīvojot Londonā. Šobrīd notiek aktīvs darbs pie pārējo dziesmu realizēšanas, kuras tiks apkopotas EP digitālajā albumā.

Tā kā grupa šobrīd nobāzējusies Londonā, šī ir reta iespēja izbaudīt grupas uzstāšanos ar daudziem jau dzirdētiem, kā arī ar pavisam jauniem muzikālajiem skaņdarbiem.

Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums 23:00. Biļetes iepriekšpārdošanā visiem 1,50 Ls www.bezrindas.lv. Biļešu cenas koncerta dienā pie ieejas: studentiem 1,50 Ls, ne-studentiem 2,50 Ls.

Foto: Grupa The Briefing. Foto (c) Uldis Dirnēns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV