Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izdots dziesmu apkopojums „Nospiedumi 2"

EasyGet.lv, 02.05.2012. 08:37

1. maijā mūzikas ierakstu apgāda UPE paspārnē klājā laista skaņuplate „Nospiedumi 2". Tas ir konceptuāls ieraksts, kurā dažādi mākslinieki izpilda dziesmas, kuras, iespējams, citā kontekstā nekad nebūtu tikušas saglabātas, dziesmas ar svarīgu „nospiedumu" šo cilvēku dzīvē.
Izdots dziesmu apkopojums „Nospiedumi 2"

Ierakstā piedalījās Rēzija Kalniņa, Karīna Tatarinova, Raimonds Pauls, Ainars Mielavs, Artūrs Skrastiņš, Aigars Voitišķis, Normunds Jakušonoks un Shipsi (Jānis Šipkēvics).

Albuma idejas autors Ainars Mielavs ievadvārdos raksta: „Strādājot pie pirmā ieraksta „Nospiedumi", kurā dziesmas izvēlējos un iedziedāju viens pats, nonācu pie agrāk nepiedzīvotas gandarījuma sajūtas, kas līdzinājās atvieglojumam, kad pārāk ilgi sevī turētas lietas beidzot ir izrunātas. Nolēmu šo iespēju piedāvāt vēl dažiem cilvēkiem, ar kuriem laimējies saskarties dzīvē un mākslā.".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV