Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Tesa, 9Horizon un Antireality aicina uz koncertu

EasyGet.lv, 02.05.2012. 13:10

Grupas Tesa, 9Horizon un Antireality, piektdien, 4. maijā, uzstāsies LMA Studentu klubā.
Tesa, 9Horizon un Antireality aicina uz koncertu

Tesa ir eksperimentāla atmosfēriskā sladža un post metāla trīs dalībnieku apvienojums no Rīgas. Grupa noformējusies 2005. gadā no tādām bijušām grupām kā „In.Stora", „Kriegopfer" un „Les Corte".

9horizon ir sladža un stonerroka 6 dalībnieku grupa no Rīgas, kas zveidojusies 2006. gada novembrī. Visiem grupas dalībniekiem ir bagātīga iepriekšējā pieredze dažādos līdzīgos muzikālos projektos.

Antireality praktizē transpersonālu trokšņu skanējumu un to raidīšanu caur improvizētām skaņu abstrakcijām, vēloties klausītājus aizvest pie pirmsradīšanas absolūtās vienotības, 'nekas' manifestācijas mūsos. Grupa pati saka: „tas nav mēģinājums sniegt kādu konkrētu vēstījumu, jo vissvarīgākais nav izsakāms vārdos, tas ir tikai aptverams ar sirdi, ne prātu, tā ir atklāta saruna klausītājam pašam ar sevi. Antireality ir tikai atvērts kanāls visaugstākā darbībai caur skaņu".

Koncertā muzikālās apvienības vēlas sniegt klausītājiem uztveri ietekmējošu muzikālu baudījumu, ko jebkurš varēs sajust ar skaņas spēku un vibrācijām.

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls. Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums plkst. 23:00.

Foto: Grupa Tesa. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV