Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Haralds Sīmanis, „Alis P" un „Rūsa" koncertēs "Nabaklab"

EasyGet.lv, 09.05.2012. 14:23

Sestdien, 12. maijā, ar akustiskajām programmām klubā "Nabaklab" uzstāsies bards Haralds Sīmanis, Gundara Ruļļa blūzroka apvienība „Alis P" un grupa „Rūsa", informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
Haralds Sīmanis, „Alis P" un „Rūsa" koncertēs "Nabaklab"

Daļai klausītāju Haralda Sīmaņa balss nešaubīgi saistās ar astoņdesmitajiem gadiem, tomēr pēdējos gadus Haralds daudz muzicējis kopā ar ģitāristi Ilzi Grunti, ar ko kopā radīts dziesminieka jaunākais albums „Es esmu rīts". Arī šajā albumā visu dziesmu tekstu autors ir Arvīds Ulme un gaidāms, ka savā programmā sestdien Haralds Sīmanis izpildīs gan jaunā albuma dziesmas, gan iepriekšējo gadu hītus.

Grupa „Alis P" daudziem zināma ar dziesmu „Aizvējā", kuras radīšana un aranžējums bieži kļūdaini tiek piedēvēts citai jau leģendārai Latvijas mūzikas apvienībai „Bet Bet". Šobrīd „Alis P" pabeiguši darbu pie sava jaunākā albuma, kura izdošana gaidāma jūnijā, un koncertā izpildīs daudz jaunu un ierakstos vēl nedzirdētu kompozīciju.

Arī Viesturs Poļikarps un grupa „Rūsa" 12. maija vakarā spēlēs daudz piezemētāk un klusāk nekā parasti, taču grupas cienītāji noteikti zina, ka arī akustiski „Rūsa" sniedz to pašu enerģijas un robustās, nepieradinātās rokmūzikas spēku.

Iespējams, apmeklētāji redzēs arī visus mūziķus uz skatuves vienlaikus.

Kluhbs "Nabakjlab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00.

www.nabaklab.lv
www.alispudelis.lv
www.draugiem.lv/rusa

Foto: Haralds Sīmanis ar domubiedriem mūzikā. Paublicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV