Pirmdiena, 10.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Malva, Anatols;

Bārā „I Love You" uzstāsies „Rasabasa"

EasyGet.lv, 11.05.2012. 12:51

Trešdien, 16. maijā, Vecrīgas bārā „I Love You" notiks kārtējais „ILY Sessions" koncerts, kurā viesosies grupa „Rasabasa" no Lietuvas, informē Dace Volfa.
Bārā „I Love You" uzstāsies „Rasabasa"

Grupas sastāvā ir lietuviešu dziedātāja Rasa un četri norvēģu mūziķi. Visi satikušies pirms dažiem gadiem, kad studēja mūziku Liverpūlē, Anglijā. „Rasabasa" daiļrade nav ievietojama žanru rāmjos – lai gan tajā jūtamas postroka un sintpopa ietekmes, grupas dalībnieku iepriekšējā pieredze un profesionalitāte ļauj tiem darboties ar daudz plašāku vērienu.

Pagājušā gada rudenī „Rasabasa" izdeva pirmo minialbumu „EP 1", izpelnoties lieliskas atsauksmes Lietuvā. „Rasas aizrautība un savdabīgā balss, apvienota ar izcili profesionālu norvēģu mūziķu sniegumu, padara „EP 1" par labāko ierakstu, ko esam dzirdējuši vairāku gadu laikā," rakstīja interneta medijs „gruodas.net", dodot minialbumam visaugstāko novērtējumu. „Mūziķu apvienība, kurai nav konkurentu," atzina „ore.lt".

Šopavasar nāk klajā „Rasabasa" otrais minialbums „EP 2", kura aktuālais singls „Engine" jau skanējis arī Latvijas radioviļņos. Vasarā „Rasabasa" piedalīsies lielākajos Latvijas festivālos „Summer Sound" un „Positivus".

„Rasabasa" koncerts bārā „I Love You" trešdien, 16. maijā, sāksies plkst. 22:00, ieeja - bez maksas. „I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9.

Pirms koncerta ikviens interesents ir aicināts uz tikšanos ar grupu mūzikas veikalā „Randoms", Vecrīgā, Kaļķu ielā 4, plkst. 18:00.

Papildu informācija par grupu - www.rasabasa.com

Rasabasa – She (video by Vita Lažinskaite):

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV