Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Festivālā „Līvas ciems" uzstāsies Abraham's Cafe un Otava Yo

EasyGet.lv, 15.05.2012. 10:40

26. maijā amatniecības un etno mūzikas festivālā „Līvas ciems" Liepājā uzstāsies folk/ jazz apvienība no Igaunijas un folk grupa Otava Yo no Sanktpēterburgas.
Festivālā „Līvas ciems" uzstāsies Abraham's Cafe un Otava Yo

Abraham's Cafe ir jaunu ambiciozu mūziķu kolektīvs, kas specializējies klezmeru mūzikā un ritmiskās arābu melodijās, kuras miksē ar folka un džeza elementiem. Lai gan savu darbību grupa iesākusi relatīvi nesen – 2010. gadā, tā savā biogrāfijā jau ierakstījusi lieliskas uzstāšanās vairākos festivālos Igaunijā un Somijā, kā arī 2011. gada Tallinn Music Week.

Šogad sagaidāms grupas pirmais albums.

http://www.myspace.com/abrahamscafe

Otava Yo ir sešu cilvēku folk grupa no Sanktpēterburgas, kas galvenokārt spēlē atpazīstamas un senas krievu tautas dziesmas no laikiem, kad viņu vecāki vēl bija jauni. Grupas uzstāšanās vienmēr ir enerģiskas un humora pilnas un viņu koncerti liks smieties pat klausītājiem, kam krievu valoda ir sveša.

Paši Otava Yo savu mūziku dēvē par russian beat – tā ir spēcīga, enerģiska un dejojama.

Īsi pēc 2009. gada albuma „Once upon a time" izdošanas grupa koncertēja ne tikai pašu mājās, bet arī Latvijā un Meksikā.

Mājas lapa www.otava-yo.spb.ru

 

Atgādinām, ka 26. un 27. maijā Liepājā notiks jau 10. amatniecības un etno mūzikas festivāls „Līvas ciems". Šogad etno un folk mūzikas festivālu „Līvas ciema" ietvaros organizē SIA „Fontaine ent."

Vairāk informācijas: www.liepajaskultura.lv

Fotro: Folk grupa Otava Yo no Sanktpēterburgas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV