Pirmdiena, 10.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Malva, Anatols;

Muzikālā apvienība Neaizmirstulītes koncertēs "Bonērā"

EasyGet.lv, 16.05.2012. 10:11

Muzeju naktī, 19. maijā, pulksten 22 Kafetērija Bonēra, Rīgā, Blaumaņa ielā 12a, aicinās doties atpakaļ laikā kopā ar latviešu estrādes klasiku un ziedu - muzikālo apvienību Neaizmirstulītes, informē Ingus Leontjevs.
Muzikālā apvienība Neaizmirstulītes koncertēs "Bonērā"

Neaizmirstulītes ir 11 profesionālu mūziķu orķestris - četras koķetas meitenes, kas muzicē septiņu švītīgu puišu, Live Brass Quintet instrumentālā pavadījumā. Mūziķi atdzīvinājuši latviešu estrādes 60., 70. gadu spilgtākās, bet nepelnīti piemirstās komponistu Jāņa Sildega, Ringolda Ores, Elgas Īgenbergas, Aleksandra Kublinska, Ģederta Ramana, Viktora Sama un Raimonda Paula melodijas.

Šajā vakarā skanēs gan pagājušā gadsimta latviešu estrādes zelta klasika, gan dziļi skaņu plašu plauktos glabāti dārgumi – dziesmas Rīgas Balzams, Bērnu pasaule, Rīgas Taksi, Tālsarunu centrāle un citas.

Koncerts solās pārkāpt jebkuras skatuves robežas brīžiem skatuvi aiznesot arī zem jūsu kājām, karstākajā tā brīdī pašu koncertu pārvēršot par leģendārā Rīgas Modes nama skati. Gatavojiet tērpus, jo labākie tiks celti godā.

Dress code: vintāža
Galdiņu rezervēšana (iesakām) pa tālruni 67283343
Vietu skaits ierobežots
Dejas netiek liegtas

Papildu informācija: http://www.facebook.com/#!/neaizmirstuliteslivebrass un http://twitter.com/#!/Neaizmirst_es

Foto: Muzikālā apvienība Neaizmirstulītes. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV