Pirmdiena, 10.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Malva, Anatols;

"Radio Bar" aicina uz 5 gadu jubilejas svinībām

EasyGet.lv, 16.05.2012. 10:42

"Radio Bar", kurš mājvietu radis Vecrīgā Šķūņu ielā 17, jubilejas ballītē uzstāsies viens no labākajiem dīdžejiem Latvijā – DJ Andre Crash.
"Radio Bar" aicina uz 5 gadu jubilejas svinībām

Piektdien, 18. maijā, no plkst. 22:00 "Radio Bar" svinēs savu piecu gadu jubileju. Dzimšanas dienas svinībās ar īpašu programmu uzstāsies DJ Andre Crash, savukārt viņu iesildīs "Radio Bar" rezidents DJ Alex-O, informē Ilze Meirupska .

DJ Andre Crash vairākkārt atzīts par labāko DJ Latvijā, saņemot augstāko novērtējumu Latvijas DJ topā. Tāpat viņš bijis rezidents vairākos Latvijas izklaides klubos, kā arī uzstājies daudzos nozīmīgos mūzikas pasākumos – Baltijā lielākajā mūzikas festivālā Essential Knockout, Sensation White, Moonlight Party, Baltic Beach Party, Summer House, Studentu Paradīze, Summer Sound 2011 un daudzos citos.

DJ Andre Crash iesaistījies arī vairākos mūzikas projektos, piemēram, dzīvās mūzikas projektā kopā ar kanādiešu saksofonistu Niku Gothamu, ģitāristu Ainaru Virgu un vijolnieku Dzintaru Beitānu. Līdzās dalībai dažādos pasākumos Latvijā DJ Andre Crash spēlējis arī pasākumos Norvēģijā, Izraēlā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā, Lietuvā, Gruzijā, Igaunijā un Moldovā.

DJ Alex-O, kurš galvenokārt darbojas R'n'B un Hip-Hop lauciņā, spēlē arī Urban, Mash-Up, Dancehall, Baltimore Club, Electro. DJ Alex-O piedalījies tādos mūzikas pasākumos kā Positivus, Naughty Helloween, Ride it Summer Jam, Baltic Graffity Festival 08, PMK Summer party un citos.

"Radio Bar" jubilejas svinību viesiem 18. maijā būs iespēja degustēt dažādus kokteiļus par īpašām jubilejas cenām, baudīt atraktīvu izklaides programmu, kā arī citus pārsteigumus. Ieeja klubā – bez maksas.

Foto: "Radio Bar". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV