Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aija Andrejeva izdod jaunu albumu un izsludina koncertu Liepājā

EasyGet.lv, 16.05.2012. 14:29

No 15. maija mūzikas tirdzniecības vietās Latvijā ir iespējams iegādāties dziedātājas Aijas Andrejevas (Aisha) jaunāko albumu „Grāmatzīme". Lai prezentētu jauno veikumu māksliniece ir izsludinājusi koncertuzvedumu sēriju, kas tiks atklāta ar koncertu Liepājā, LOC Rožu zālē 22. septembrī.
Aija Andrejeva izdod jaunu albumu un izsludina koncertu Liepājā

Jaunajā albumā ir iekļautas 10 jaunas dziesmas latviešu valodā. Albums „Grāmatzīme" stāsta par mūsdienu dzīves ritmu, kur bieži vien mēs aizmirstam par patiesām vērtībām, kā draudzība, mīlestība. Strādājot pie jaunā albuma „Grāmatzīme" dziedātāja, Aija Andrejeva ir atradusi savā balsī jaunas krāsas un dziedāšanas manieri, kas noteikti pārsteigs klausītājus.

Dziedātāja pauž patiesu prieku un gandarījumu par paveikto: „Ir pagājis pusotrs gads un mūsu „Grāmatzīme" ir taustāmā, skatāmā un baudāmā formā, lai to nodotu jums mani klausītāji".

Albuma „Grāmatzīme" producents ir Kaspars Ansons, skaņu režisors Krišjānis Geidāns, kā arī albuma tapšanas procesā piedalījās Jānis Holšteins Umpanis, Andis Grīva, Ivo Grīsliņš Grīslis u.c.

Biļetes uz koncertuzvedumu pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs, www.bilesuparadize.lv , kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Foto: Dziedātāja Aija Andrejeva. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV