Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LMA Studentu klubā notiks ģitāristu konkursa „Guitar day 2012" fināls

EasyGet.lv, 16.05.2012. 14:35

Otrdien, 22. maijā, LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23, notiks ikgadējā ģitaristu konkursa „Guitar day" fināls, kurā galvenās balvas ieguvējs savā īpašumā iegūs Elektro akustisko ģitāru ar jauno SRT sistēmu YAMAHA A3R. Vakara īpašais viesis – ģitārists Rodnijs Brenigans (UK).
LMA Studentu klubā notiks ģitāristu konkursa „Guitar day 2012" fināls

Mūzikas preču veikals „Tava skaņa" sadarbībā ar firmu „Yamaha" jau ceturto gadu pēc kārtas rīko specializēto konkursu ģitāristiem „Guitar day". Tajā līdz 9. maijam pieteikties tika aicināts ikviens vecumā līdz 30 gadiem. Šogad savu dalību konkursā pieteikuši 24 dalībnieki, no kuriem žūrija konkursa finālam izvirzījusi desmit labākos kandidātus: Gints Smukais, Jānis Ruņģis, Tadas Umbrasas, Aleksandrs Karimos, Māra Bula, Egils Leimanis, Kaspars Niklasons, Andris Oklāns, Arturs Osipovs, Pauls Arnicāns.

Uzvarētājs, kurš pēc žūrijas kopvērtējuma saņems vislielāko punktu skaitu, savā īpašumā iegūs konkursa galveno balvu - Elektro akustisko ģitāru ar jauno SRT sistēmu YAMAHA A3R. Otrās vietas ieguvējs savā īpašumā iegūs balvu no Rock Distribution - PEAVEY Envoy® 110 kombi. Tāpat konkursa dalībniekiem būs balvas no veikala „Tava skaņa".

Īpašais vakara viesis būs virtuozais ģitārists Rodnijs Brenigans (UK). Reizēm viņš vienlaicīgi spēlē divas ģitāras, citreiz – klavieres un ģitāru, bet viņa vokālās spējas un dziesmu lirika ir tik aizraujoši, ka var aizmirst, ka viņš vienlaicīgi rada vesela ansambļa skaņu. Rodnija mūzika ir izjusta, organiska folkmūzika ar roka, flamenko, džeza un klasiskās mūzikas piesitienu. Tieši jaunu mūziķu iedvesmošana ir Rodnija galvenais dzinējspēks.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, konkursa sākums plkst. 20:00.

Ieejas maksa: studentiem 2,00 Ls, ne-studentiem 3,00 Ls.

Vairāk informācijas: www.guitarday.lv

Foto: Ģitārists Rodnijs Brenigans. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV