Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

bū-š tūres „Uzmini nu" noslēguma koncerts

EasyGet.lv, 17.05.2012. 09:13

Piektdien, 18. maijā, koncertzālē Palladium notiks vērienīgs latviešu hip-hop mākslinieka bū-š pavasara tūres „Uzmini nu" noslēguma koncerts. Koncertā piedalīsies instrumentālā čellu grupa Dagamba, dziedātāji Andis Grīva un Arnis Račinskis, grupas Astro'n'out soliste Māra Upmane-Holšteine, kā arī hiphopa mākslinieki Ozols un wiesturz.
bū-š tūres „Uzmini nu" noslēguma koncerts

Īpaši šim koncertam tiek gatavota divu stundu gara koncertprogramma, kur bū-š kopā ar mūzķiem izpildīs savas dziesmas dažādās aranžijās un variācijās. Koncertā piedalīsies Arturas Burke (ģitāra), Kristaps Ērglis (bass), Oskars Tretjuks (taustiņi), Mareks Logins (bungas), koncerta skanējumu pastiprinās arī pūšamie instrumenti - trompete un saksafons.

Bū-š ar hip-hop mūziku aizraujas jau no 2000. gada, taču mūzikas pasaulei sevi kā hip-hop mākslinieku pieteica 2005. gadā, izdodot savu debijas soloalbumu „Nevietā". Albums „Nevietā" tika izdots CD formātā, kuru papildināja 80 lappušu gara tekstu grāmata. 2006. gadā sadarbībā ar Wiesturs, bū-š izdeva albumu „Izdodam rudeni". Pavisam nesen tika izdots bū-š pagaidām pēdējais soloalbums „Sēdies krēslā", kurš jau iemantojis
daudzu hip-hop fanu atzinību.

Biļetes uz bū-š koncertūres noslēguma pasākumu koncertzālē Palladium nopērkamas Biļešu Serviss kasēs un internetā. Biļešu cena Ls 5.

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga
http://bushmusic.lv/

Foto: Pašmāju hip-hop mākslinieks bū-š. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV