Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Bundzinieku konkursā „Drum Day 2012" uzvar Pauls Pokratnieks

EasyGet.lv, 17.05.2012. 09:27

Otrdien, 15. maijā, LMA Studentu klubā norisinājās konkurss bundziniekiem „Drum Day 2012", tajā uzvarēja Pauls Pokratnieks, informē kluba pārstāve Indra Strode.
Bundzinieku konkursā „Drum Day 2012" uzvar Pauls Pokratnieks

Jau ceturto gadu mūzikas preču veikals „Tava skaņa" sadarbībā ar firmu „Yamaha" rīkoja specializēto konkursu bundziniekiem „Drum Day". Šogad tajā dalību pieteica 27 bundzinieki, no kuriem finālā iekļuva 10 labākie. Katrs konkursants uzstājās ar 15 minūšu priekšnesumu, ko vērtēja kompetenta žūrija – Tālis Gžibovskis, Edgars Saksons, Gundars Lintiņš, Raimons Krūmiņš.

Konkursā tika vērtēta dalībnieku spēles tehnika, stila izjūta un atraktivitāte. Pēc žūrijas kopvērtējuma apkopošanas par uzvarētāju tika atzīts Pauls Pokratnieks, kas savā īpašumā ieguva konkursa galveno balvu YAMAHA Stage Custom Birch bungu komplektu. Otro vietu un Paiste šķīvju komplektu ieguva Mareks Logins, taču trešā vieta piešķirta Rinaldam Maksimovam.

Foto: Bundzinieku konkursa „Drum Day 2012" uzvarētājs Pauls Pokratnieks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV