Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Apocalyptica atgriežas Rīgā!

easyget.lv, 16.05.2007. 11:50 | komentāri (15)

Unikālā somu čellistu rokgrupa 2007.gada 8.oktobrī uzstāsies Arēnā Rīga, prezentējot jauno albumu, pie kura šobrīd aktīvi strādā un kas tiks izdots septembrī.
Apocalyptica atgriežas Rīgā!
Latvijas publika ar ekspresīvajiem somu puišiem vairs sen nav jāiepazīstina, jau trīs reizes viņi spēlējuši Latvijā, un ikreiz viņu šovu noskatījušies vairāki tūkstoši skatītāju.

"Apocalyptica" sastāvā joprojām ir trīs profesionālie čellisti - Eika Topinens, Pāvo Lotjonens un Pertu Kivilakso, kā arī bundzinieks Miko Sirens. Sākumā spēlējuši tikai grupu Metallica un Sepultura, kā arī Rammstein un Slayer kaverversijas, nu jau vairākus gadus viņi izpilda savus skaņdarbus, sadarbojoties arī ar citu grupu mūziķiem un vokālistiem.

Šobrīd notiek aktīvs darbs pie grupas jaunā albuma, kas nāks klajā septembrī. Jau zināms, ka ierakstā piedalīsies tādas zvaigznes kā „Slipknot” un „Stone Sour” vokālists Korijs Teilors, „Slayer” bundzinieks Deivs Lombardo, neparastais japāņu komponists un ģitārists Tomojasu Hotei, itāļu gotiskā metāla grupas „Lacuna Coil” vokāliste Kristīna Skabia un citi. Albuma producents ir Jakobs Helners, kas strādājis arī ar grupām „Rammstein” un „Clawfinger”.

12.maijā vairākiem miljoniem TV skatītāju bija iespēja redzēt grupas „Apocalyptica” uzstāšanos Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla laikā Somijā, kur cirka akrobātiem izpildot elpu aizraujošus trikus virs mūziķu un skatītāju galvām, viņi spēlēja 8 minūšu garu kompozīciju, apvienojot vairākus savus skaņdarbus.

Zīmīgi, ka Rīga būs pirmā pilsēta, kuru grupa apmeklēs savas 2007.gada Eiropas tūres laikā, kas aizsāksies tieši 8.oktobrī.

Biļešu iepriekšpārdošana uz šo koncertu sākusies 16.maijā, tās nopērkamas visās „Biļešu Servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV