Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Astro'n'out un DJ Rudd projekta "Tici sev!" ietvaros viesosies Liepājā

EasyGet.lv, 23.05.2012. 15:53

24. maijā Liepājā "Fontaine Palace" viesosies grupa Astro'n'out un Dj Rudd kopā ar jauniešu organizāciju „Avantis" projekta "Tici sev!" ietvaros, informē „Avantis" projektu vadītāja Dace Zariņa.
Astro'n'out un DJ Rudd projekta "Tici sev!" ietvaros viesosies Liepājā

No pulksten 14:00 līdz 18:00 "Fontaine Palace" (Dzirnavu iela 4) kopā ar atraktīvo "Tici sev!" komandu viesosies Latvijā pazīstamais DJ Rudd. Viņš gan dalīsies savā pieredzē, gan vadīs meistarklases, apmācot jauniešus darboties ar skaņu aparatūru un daudziem jauniešiem tik ļoti vilinošo DJ pulti.

Paralēli aktivitātēm ar DJ Rudd būs arī iespēja sadziedāties un vienkārši labi pavadīt laiku kopā ar jauniešu sirdis iekarojušo grupu Astro'n'out. Grupas dalībnieki atklās savu ceļu cauri Latvijas mūzikas industrijas līkločiem un stāstīs par to, kā sasniegt savas vēlmes un mērķus pat tad, ja tie šķiet neiespējami. Veiksmes stāsti un populāru cilvēku personiskā pieredze šajā tikšanās reizē būs ne tikai iespēja uzzināt to, kā „citiem gājis", bet arī iedvesmoties un apzināties, ka viss ir iespējams.

Jaunieši, kuri apmeklēs pasākumu, tiks aicināti piedalīties kopīgās aktivitātēs ar mūziķiem, kā arī mākslinieciskajā radošajā laboratorijā ar atraktīvajiem "Tici sev!" komandas pārstāvjiem. Lai piedalītos pasākumā un gūtu daļu motivācijas un iedvesmas savu personisko un profesionālo mērķu īstenošanai, nav nepieciešama nekāda iepriekšējā pieredze vai kādas īpašas prasmes. Ir vienkārši jāatnāk un jāpamēģina!

Projekta "Tici sev!" ietvaros „Avantis" komanda un dažādi sabiedrībā zināmi cilvēki - pozitīvi viedokļu līderi – jau viesojušies vairākās Latvijas pilsētās, skolās un bērnu un jauniešu pulcēšanās vietās. Šo pasākumu mērķis ir iedrošināt jauniešus pilnveidot savas prasmes dažādās jomās, atklāt un attīstīt savu talantu, kā arī noticēt sev un nepadoties. Panākumu atslēgas atrodamas motivācijā, darbā un neatlaidībā, ko pierāda arī daudzu sabiedrībā zināmu cilvēku ceļš uz sasniegumiem. Panākumi nav tikai dāvanas izredzētājiem, tādēļ "Tici sev!" iedrošina jauniešus darīt un nepadoties.

Projektu "Tici sev!" īsteno Jauniešu organizācija „Avantis", projektu finansē Šveices Konfederācija no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai.

Vairāk informācijas par projekta "Tici sev!" aktivitātēm, kā arī jau notikušo pasākumu video rullīši pieejami http://www.ticisev.lv.

Foto: Grupa Astro'n'out. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV