Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

MusicRage piedāvā noteikt cenu mūzikai

EasyGet.lv, 24.05.2012. 09:16

MusicRage - pērc mūziku un maksā, cik gribi, ir jauns interneta projekts, kas tendēts uz neatkarīgajiem māksliniekiem, kuri savas mūzikas vērtību nodod klausītāju rokās. Pirmajā komplektā iekļauta arī Latvijas apvienība Enhet, informē Jānis Sildniks.
MusicRage piedāvā noteikt cenu mūzikai

Projekta koncepts ir radīt muzikālu ekosistēmu, par paša izvēlētu cenu pieejamu padarot mūzikas albumu komplektu, kurā iekļautas neatkarīgās apvienības digitālā formātā. MusicRage.org sniedz unikālu iespēju pircējam pašam izlemt, cik viņš ir gatavs maksāt par konkrēto komplektu, visus ienākumus izdalot starp mūziķiem un projekta uzturētājiem.

„Patiesi ceram, ka piedāvājot augstas kvalitātes neatkarīgo mūziķu albumus un padarot tos pieejamus visiem, mēs spēsim gūt interesi no ārpus meinstrīma palikušajām grupām visā pasaulē, ko novērtēs klausītāji," stāstīja viens no projekta līdzautoriem Mihails Mičalskis (Michal Michalski).

Pirmajā MusicRage komplektā ir iekļautas grupas no Francijas, Ungārijas, Polijas, kā arī Latvijas (Cēsu metalcore apvienība Enhet). Neskatoties uz faktu, ka šis komplekts ir vērsts smagās mūzikas virzienā, tas nebūt neliecina par projekta stilistiku. Kā atklāja autori, pakas tiks veidotas pēc dažādām gaumēm un jau nākamā ietvers dubstep.

www.musicrage.org

Foto: Pašmāju smagās mūzikas apvienība Enhet. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV