Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Brīnumskapis uzstāda rekordu

EasyGet.lv, 25.05.2012. 09:41

Krāsainā muzikāli-dzejiski-dejiskā projekta Brīnumskapis mūziķi ceturtdien, 24. maijā veikuši savdabīgu akciju, kura noteikti apzīmējama ar vārdu "rekords" - nieka 11 stundu laikā veiktas uzstāšanās 17 dažādās Rīgas vietās, no kurām 15 bija skolas un pirmsskolas izglītības iestādes.
Brīnumskapis uzstāda rekordu

"Mūs šodien ir noklausījušies vismaz pustūkstotis Rīgas un Pierīgas bērneļu, no kuriem, šķiet, neviens nebija bēdīgs par to, ka mazliet iejaucāmies viņu skolas ikdienas ritumā. Tieši otrādi, jums vajadzētu redzēt, ar kādu aizrautību bērni dziedāja un dejoja mums līdzi!", tā Brīnumskapja zaļākais tēls Andris Sējāns.

Ingus Ulmanis, projekta idejiskais tēvs un mūziķis atzīmē, ka šī ir bijusi sava veida gatavošanās jeb norūdīšanās šīs svētdienas lielajam pasākumam - festivālam Izlaidums Brīnumskapī, kurš noritēs Siguldā, uz kuru aicinātas ģimenes pilnā sastāvā atzīmēt mācību gada beigas, jeb brīvdienu sākumu. "Ne velti esmu šodien tik koši dzeltenoranži satērpies! Tas ir sveiciens saulei, kas šodien mūs lutināja un, cerams, lutinās visu cauru vasariņu."

Aigars Voitišķis, Brīnumskapja dziesmu mūzikas autors, savukārt, šodien tērpies spilgti gaišzilos toņos: "Tas par godu jaunajam Brīnumskapja CD Actiņas un austiņas, kuru tā kārtīgi noprezentēsim svētdien Siguldā par prieku klausītājiem, sev un Pēterim Brūverim, mūsu mīļajam dzejniekam!".

Citam caur citu piebalsojot, Anrijs Grinbergs, Baiba Vanaga un Roberts Rasa turpina: "Bet tas jau nebūs vienīgais koncerts svētdien Siguldas pilsdrupās! Jau 13:00 ir bērnu koncerta sākums, tad 15:00 jau minētais mūsu CD prezentācijas koncerts, visbeidzot 17:00 menedžera Kaķīša Laķīša kūrētais noslēguma koncerts, kurā runcis saaicinājis spožas Latvijas mūzikas pieaugušās zvaigznes dziedāt dziesmas bērniem!".

Kur tad pats menedžeris Kaķītis Laķītis? Starp mūziķiem viņu nemana! Laikam aizskrējis uz peļu skolu vai arī mēģina iemācīties slaveno Alfabēta dziesmu, kuru svētdien nomurrāt kopā ar pašu dziesmas autoru.

Tiekamies svētdien Siguldā! Kas zin' - ka tik netop vēl kāds rekords, ko ierakstīt Brīnumskapja rekordu grāmatā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV