Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Borowa MC – parauga cienīgs fenomens!

easyget.lv, 16.05.2007. 13:10 | komentāri (4)

Latgaliešu modernās mūzikas grupa “Borowa MC” šo ceturtdien 17.maijā pulksten 16.00 tirdzniecības centra Spice pirmā stāva ātrijā prezentēs savu otro studijas albumu “Plastilina pasaule”. Pasākuma laikā notiks grupas un viņu viesu uzstāšanās, kā arī zīmējuma konkursa rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana, un “Zelta Diska” pasniegšana grupai par debijas albumu “ Trepis iz nakurīni”. Šā pasākuma ietvaros visiem skatītājiem būs iespēja noklausīties minikoncertu un satikt mūziķus personīgi.
Borowa MC – parauga cienīgs fenomens!

Jaunais albums sola pārsteigt visus, kuri vēl palikuši skeptiski. Jau pirmajā ierakstītajā dziesmas “Madelka” kā īpašais viesis piedalījās populārā sarunu šova “ Aina” vadītāja Aina Poiša. Šobrīd radiostacijās nonācis jaunākais singls “ Pusīte”, kuras ierakstā piedalās Zane Dombrovska.

Arī pārējo dziesmu ierakstos piedalījušies ne mazāk interesanti mūziķi- Māris Žigats, Fredis, Mārtiņš Freimanis, Kristaps Rasims un Leila Alijeva. Albuma ieraksts veikts studijā “Elko Studio” kopā ar pieredzējušo producentu Gintu Stankeviču, kurš producējis dziesmas daudzām populārām grupām, tostarp Tumsa, F.L.Y. Putnu Balle, Sonja Bishop un duetam Valters un Kaža.

Grupas debijas albuma “Trepis iz nakurīni” pārdoto kopiju skaits jau pārsniedzis 5 tūkstošus un par to, kompānija “ Mikrofona ieraksti” 17.maija pasākuma laikā plāno pasniegt grupai “Zelta Diska” apbalvojumu.

Pirmais albums “Trepis iz nakurīni” iznāca 2005.gadā. To producēja Edijs Gņedovskis studijā G.E.M, bet izdeva “Mikrofona Ieraksti”. Latvijas mūzikas ierakstu Gada Balvā šis albums ieguva Labākā hip-hop albuma titulu, bet dziesma “Vysskaistuokajai meitiņai” ieguva labākās hip-hop dziesmas nosaukumu un plūca laurus arī Radio SWH gada topā. Savukārt pati grupa tika atzīta par labāko 2005.gada debiju latviešu mūzikā. Šī albuma ierakstā vēl kā grupas dalībniece piedalījās dziedātāja Guntra Kuzmina, bet kā viesmākslinieki arī Mārtiņš Freimanis, Ivo Fomins, Zigfrīds Muktupāvels, Inga Eisule, kā arī Kristaps un Guntis Rasimi.

Šis būs gada laikā pirmais albums, kurš šo tirāžu oficiāli ir sasniedzis. Tas liecina vien par to, ka to izdarīt ir kļuvis arvien, arvien grūtāk. Bet Borowa MC arī to ir spējuši izdarīt! Apsveicam un ceram uz tikpat spožiem otrā albuma panākumiem.

No 17.maija albuma dziesmu Mp3 versijas būs pieejamas arī www.doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV