Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Lauris Reiniks piedāvā jauno albumu “Nakts veikalā”.

easyget.lv, 16.05.2007. 14:30 | komentāri (10)

16.maijā kompānija MicRec PM ar tirdzniecības parka “Alfa” atbalstu prezentē mūziķa Laura Reinika jauno albumu “Nakts Veikalā”. Kā stāsta Lauris Reiniks, albums ieturēts labāko popmūzikas tradīciju garā. Līdzās balādēm, tajā atrodamas arī dziesmas poproka un R’n’B stilā.
Lauris Reiniks piedāvā jauno albumu “Nakts veikalā”.
“Šis ir mans piektais albums, savukārt mana pirmā uzstāšanās TV notika, kad man bija 5 gadi, tāpēc ‘5’ es uztveru, kā apaļu jubilejas ciparu. Jauno albumu kopā ar producentiem Gintu Stankeviču un Midi, mums izdevies radīt īpaši krāšņu, apjomīgu, bet galvenais sirsnīgu un dzīvu”, stāsta Lauris. Albumā iekļautas 17 dziesmas, 2 mūzikas video un īpašs video no TV3 šova “Dejo ar Zvaigzni”. No jau zināmām kompozīcijām platē atrodamas klausītāju atzinību jau guvušās “Kā būtu, ja...” , “Vieglāk (ņem to visu vieglāk)” un šībrīža singls “Nakts Veikalā”. Albumā iekļauts arī īpašs veltījums Latvijas Valsts prezidentei Vairai Vīķei Freibergai - dziesma “Uz redzēšanos, prezidente”.

Albums būs pieejams mūzikas veikalos un tirdzniecības vietās Latvijā no 18.maija.

Lauris Reiniks ir viens no populārākajiem popmūziķiem Latvijā, viņš saņēmis vairākas balvas, kā arī sevi veiksmīgi ir pierādījis arī citos izklaides žanros - vadot TV raidījumus, spēlējot mūziklos un šogad uzvarot pirmajā “Dejo ar zvaigzni” šovā. Patlaban Lauris filmējas filmu studijas “Kaupo” mākslas filmā “Dancis pa trim”, kura uz lielajiem ekrāniem parādīsies 2008.gadā.

Oficiālā mājas lapa www.laurisreiniks.lv
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV