Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Crow Mother piedāvā dziesmu par zemtekstiem

EasyGet.lv, 31.05.2012. 10:40 | komentāri (3)

Grupa Crow Mother izdod otro singlu „Sugar, Blood & Wine".
Crow Mother piedāvā dziesmu par zemtekstiem

"Ikviens no mums bērnībā ir bijis iemīlējies un sūtījis mīlas vārdus saviem izredzētajiem, kā arī ikkatrs no mums reiz ir saņēmis atraidījumu. Tā ir bijusi vēstule uz smaržīga papīra vai čuksti ausī tumšā skolas gaitenī, bet nekad ar zemtekstiem. Kad esi pieaudzis, parādās jautājumi, uz kuriem nav atbilžu, asaras un naktis, pavadītas skatoties griestos. Tad kļūst daudz sāpīgāk – tas ir laiks, kad iemācies lasīt starp rindām, kuras rakstītas caur asinīm, reibinošo vīnu un saldo šokolādi. Tāds ir šīs dziesmas vēstījums, maģisks sajaukums, kas liek asinīm ritēt straujāk," stāsta grupa Crow Mother.

Dziesmu var noklausīties un lejuplādēt:

Grupa Crow Mother radusies martā. Īsajā pastāvēšanas laikā jau ir paspējusi sevi pieteikt ar uzvaru Liepājas Red Bull Tour Buss posmā. Grupa šobrīd gatavo jaunus ierakstus, kā arī gatavojas vasaras koncertiem festivālos Pīlādzis un Fonofest.
Dziesmu producējis „Zazists" jeb Andris Bergmanis, RM Studios.

Crow Mother ir: Edijs Jurēvics – balss, Jānis Andžāns – ģitāra, Edgars Briedis – basģitara un Mārtiņš Viļšķērsts – bungas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV