Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Red Hot Chili Peppers Fanu reisu vadīs Gain Fast un Kaža

EasyGet.lv, 01.06.2012. 09:07

30. jūlijā Tallinā notiekošo amerikāņu rokgrupas „Red Hot Chili Peppers" koncertu apmeklēs „Fanu reiss" no Latvijas grupas „Gain Fast" un rokmūziķa Kažas vadībā, informē Aivars Līpenītis.
Red Hot Chili Peppers Fanu reisu vadīs Gain Fast un Kaža

„Esmu priecīgs atkal vadīt Fanu reisu – jau trešo pēc kārtas. Gan aizraujošā došanās uz grupas „AC/DC" koncertu Varšavā, gan „Bon Jovi" šova Helsinkos apmeklējums palikuši atmiņā kā patiesāko vecās labās rokmūzikas cienītāju labāko pārstāvju sanākšana," atzīst Kaža jeb Kārlis Būmeisters. Grupas „Gain Fast" solists Kaspars Zlidnis kopā ar grupas biedriem bijis pavadonis „Fanu reisā" uz „U2" un „Bon Jovi" šoviem Helsinkos. Šoreiz abiem vadītājiem pievienosies „Gain Fast" dalībnieki Arturas Burke un Andžejs Grauds.

„Fanu reiss" ir izklaides pasākums ceļā, kas dodas uz iespaidīgiem koncertiem un šoviem Eiropā. To vadījuši iepriekšminētie mūziķi, kā arī Ufo, DJ Ella, Aigars Runčis („Borowa Mc"), Sovvaļnīks, grupa „Double Faced Eels" un citi.

30. jūlijā „Fanu reiss" speciāli aprīkotos autobusos pašmāju mūziķu izklaides programmas pavadībā, apmeklēs pagaidām Latvijai tuvāk esošo „Red Hot Chili Peppers" koncertu Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, Dziesmu svētku estrādē, kur grupa sniegs apmeklētāju skaita ziņā mūsu reģionā lielāko koncertu.

Pieteikties „Fanu reisam" iespējams www.fanureiss.lv vai zvanot 1188. „Fanu reisu" organizē aģentūra „magicFIB", kas šogad latviešus un valsts viesus aicina uz festivālu „Pestivals" 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē.

Foto: Grupa Gain Fast. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV