Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Zvērā 2012

EasyGet.lv, 04.06.2012. 11:44

26. līdz 28. jūlijs. „Dzilnas", Zirņi, Saldus novads.
Zvērā 2012

No 26. līdz 28. jūlijam Saldus novada Zirņos norisināsies underground mūzikas festivāls „Zvērā 2012".

Foto no festivāla šeit

Programma īsumā:

9HORIZON, A STRENGHT WITHIN (BEL), ALMOST, ALMOST FAILED (AUT), ALPINIST (GER), BITTER TASTE OF LIFE (SWE), ENHET,
FREELANCERS, GIVE EM BLOOD (AUT), GINES REKORDU ORKESTRS, HYPERPOTAMUS (ES), I AM A CURSE (FRA), INDYGO, MĀCĪTĀJS ON ACID, MANGO, MASAKARI (USA), PARARA, REBEL RIOT, REIGN SUPREME (USA), ROCKY LEON (AUT), SAKHTA, SHAI HULUD (USA), SIGNS, SKYFORGER, SOUNDARCADE, STRIĶIS, TESA, THE SEVENTH FLOOR, THE SOLD OUTS (LT), V.I.P.P. BASBOČKA, ŽIDRŪNS.

Nokļūšana:

No Rīgas:
Ar auto – brauciet pa šoseju Rīga–Liepāja garām Saldum un apmēram 15km aiz Saldus griezieties pa labi pagriezienā „Lašupes stacija". Tad 3km pa zemes ceļu līdz šķērsojat Cieceres upi, pārsimts metru tālāk būs pagrieziens pa kreisi un vēl pārsimts metru tālāk jau atrodaties „Zvērā".
Ar autobusu – Rīgas autoostā pērciet biļeti Rīga-Liepāja autobusā līdz pieturai Zirņi, bet šoferim palūdziet izkāpt 2 pieturas pirms Zirņiem pieturā „Sēnīte" jeb „Lašupes pagrieziens", jo šādas pieturas starppilsētas autobusiem nav. Tālāk nokļūšana ar kājām tāpat kā augstākminēts ar auto.

No Liepājas:
Ar auto – brauciet pa šoseju Liepāja-Rīga līdz izbraucat cauri apdzīvotai vietai Zirņi. Pēc 3km būs pagrieziens pa kreisi „Lašupes stacija". Tālāk tāpat kā no Rīgas.
Ar autobusu – biļete jāpērk līdz pieturai Bukupe, bet šoferim jāpalūdz izlaist 2 pieturas agrāk – pieturā „Sēnīte" jeb „Lašupes pagrieziens". Tālāk tāpat kā no Rīgas.

No Kuldīgas:
Ar auto – brauciet pa ceļu Kuldīga-Saldus un, iebraucot apdzīvotā vietā Lutriņi, griezieties pa labi pagriezienā „Lašupes stacija", tad apmēram 7km pa zemes ceļu garām Lašupes stacijai līdz norādei uz „Zvērā" (pagrieziens pa labi).
Ar autobusu – Saldus-Kuldīga autobuss kursē samērā reti, bet, ja tomēr braucat ar to, tad jāpērk biļete līdz Lutriņiem un izkāpjot pieturā jāpaiet 100m atpakaļ līdz pagriezienam „Lašupes stacija", tad tos pašus 7km ar kājām tāpat kā ar auto.

Ieejas maksa:

Biļetes 15 LVL uz visu festivālu, uz sestdienā - 10 LVL. Biļetes būs nopērkamas pie kases festivāla laikā(iepriekšpārdošanas nebūs).

Zvērā 2012 oficiālā majaslapa: http://www.zverafest.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV