Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Elizabetes Zagorskas jaunā koncertprogramma „Mēness pavadā"

EasyGet.lv, 07.06.2012. 12:58

Ceļu pie klausītājiem uzsākusi Elizabetes Zagorskas jaunā koncertprogramma „Mēness pavadā", kopā ar izcilajiem mūziķiem Ēriku Upenieku (bass un akustiskā ģitāra), Dzintaru Vīksnu (perkusijas) un Edgaru Jassu (taustiņi). Programmas režisors un īpašais viesis - Rolands Zagorskis. Pirmie koncerti izskanēs 8. jūlijā Dikļu pilī un 5. augustā Rundāles pilī, informē Elizabetes Zagorskas menedžments.
Elizabetes Zagorskas jaunā koncertprogramma „Mēness pavadā"

Noskaņu programma klausītājus aizvedīs „... prom no ikdienas ", citā pasaulē, kur populārā mūzika mīsies ar klasiskās mūzikas elementiem, temperamentīgs flamenko ar romantiskām un pazīstamām balādēm, un, Elizabeti dzirdēsim ne tikai dziedot, bet arī spēlējot klavieres, kā arī, kustībās izdzīvojot dziesmu stāstus, kopā ar izcilajiem mūziķiem Ēriku Upenieku (bass un akustiskā ģitāra), Dzintaru Vīksnu (perkusijas) un Edgaru Jassu (taustiņi).

„Esmu sevi pierādījusi dažādos projektos, ko ir veidojuši citi, tāpēc tagad gribēju koncertprogrammu, kurā jūtos brīva un daru to kas man vislabāk patīk. Dziesmas kas skanēs, man pašai ir ļoti tuvas, un man ir svarīgi lai katra mūzikas takts būtu pilna ar jaunu enerģētiku, un lai klausītājs kopā ar mani smietos, raudātu un ... dzīvotu "

Programmā izskanēs vairākas Zigmāra Liepiņa pazīstamās melodijas („Zibsnī zvaigznes", „Mazs bērniņš krustcelēs" u.c.) , latviešu tautas dziesmas, dzirdēsim gan flamenko, krievu, spāņu un itāļi ritmus un, protams, Elizabetes Zagorskas autordarbus un tieši viņai sarakstītos skaņdarbus.

Programmas režisors un īpašais viesis Rolands Zagorskis. Viņa sniegumā izskanēs, dažas, savulaik viņa dziedātās, un joprojām tautā mīlētās un populārās R.Paula un U.Stabulnieka dziesmas, kā arī silta un radoša satikšanās uz skatuves kopā ar savu meitu, Elizabeti Zagorsku.

Vasaras koncerti izskanēs 8. jūlijā, pl. 16:00 Dikļu pils koncertzāles terasē un 5. augustā, pl. 19:00 Rundāles pilī.

Savukārt rudenī koncertturneja turpināsies pa Latvijas pilsētām. Laiki un norises vietas vēl tiks izziņotas.

Biļetes jau iegādājamas „Biļešu paradīzes" kasēs.

Foto: Elizabete Zagorska. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV