Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Summer Sound Liepāja programmu papildina Teātra bāra skatuve un Nabaklab telts

EasyGet.lv, 13.06.2012. 12:30

Festivālā Summer Sound Liepāja uz Teātra Bāra skatuves uzstāsies dažādas aktieru mūzikas apvienības un dīdžeji, savukārt Nabaklab telts piedāvās plašu alternatīvo dīdžeju klāstu, informē Kristofers Knesis.
Summer Sound Liepāja programmu papildina Teātra bāra skatuve un Nabaklab telts

Pērn, festivāla programai ejot uz noslēgumu, lielu ļaužu pulks pulcējās Teātra Bāra skatuves telts apkārtnē, kur, skanot deviņdesmitajos gados populārai deju mūzikai festivāla pēdējos mirkļus baudīja izturīgākie Summer Sound svinētāji. Tas bija lielisks apliecinājums tam, ka Teātra Bāram ar savu programmu festivālā jāviesojas arī šogad, kad uz Teātra Bāra skatuves spēlēs Latvijas teātru vidū populāras aktieru mūzikas apvienības un dīdžeji. Šī gada programmā atrodamas grupas Do Do, Suņa Stunda, 7 Dēli, Burziņš Grimmētavā, Gapoljeri un arī Oranžās Brīvdienas. Uzstāsies arī Teātra Bāra un Summer Sound rīkotā grupu konkursa laureāti – grupas Crème Brûlée, Pirmais Kurss un Ca'Mel.

Neiztrūkstoša Teātra Bāra skatuves programmas sastāvdaļa būs pats teātris – festivāla otrajā dienā būs izrāde bērniem – "Pasaka par Diegabiksi", kā arī radošās apvienības "umka.lv" leļļu humora šovs "Vectēva vasarsvētki". Bet par dejām Teātra Bāra skatuves teltī rūpēsies dīdžeji Artūrs Krūzkops no Nacionālā teātra un Ģirts Šolis no radošās apvienības "umka.lv".

Tikmēr Nabaklab telts šogad iepriecinās ar plašu alternatīvo dīdžeju klāstu, kā arī grupu Kaktiņš & Stūrītis, Riga Metro un Double Blast Heroes uzstāšanos. Nabaklab teltī dīdžejos DJ Didzkins (no grupas PND), Mixmaster AG, leģendārais Jānis Krauklis, dubstep dīdžeju apvienība Unknown Crusade, DJ Monsta, Lady Krii (no Crystral Sound System) un DJ TNN.

Aicinot atļauties vairāk, festivālu sponsorē OKarte. Atbalsta Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Kultūras pārvalde un enerģijas dzēriens Shark. Festivālam garšu piešķir Cēsu Alus. Summer Sound Liepāja notiks otro gadu, uz septiņām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. Summer Sound Liepāja 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālam biļešu cena ievērojami pieaugs.

Foto: Riga Metro. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV