Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Noslēdzies konkurss uz Georga Pelēča mūzikas koncertu!

EasyGet.lv, 13.06.2012. 12:40

19. jūnijā plkst. 22.00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā Valsts Akadēmiskais koris „Latvija" Māra Sirmā vadībā aicina uz Georga Pelēča mūzikas koncertu.
Noslēdzies konkurss uz Georga Pelēča mūzikas koncertu!

Portāla EasyGet.lv un VAK Latvija kopīgi rīkotajā konkursā divus ielūgumus uz koncertu laimējusi Rita R. (mob. 2837....). Ar Ritu sazināsimies personīgi.

Pareizās atbildes uz konkursa jautājumiem:

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija" ir dibināts Maskavas apgabala Ivanovā 1942. gadā. No šī apriņķa nāk arī pasaulslavens krievu kinorežisors. Nosauciet šo režisoru!
Andrejs Tarkovskis

Pēterbaznīcā 19. jūnijā koris „Latvija" un Māris Sirmais veltīs koncertu komponista Georga Pelēča jubilejā. Koncertā izskanēs cikls „Pēc vienkāršības noilgojies prāts". Kurš latviešu dzejnieks ir šī dzejas cikla autors?
Jānis Sirmbārdis

Šogad kora „Latvija" rīkotajā 16. Starptautiskajā garīgās mūzikas festivālā viesosies kāds pasaulē ļoti plaši pazīstams britu komponists. Kā sauc komponista pazīstamāko skaņdarbu?
Rekviēms

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV