Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Mūziķi aicina Līgo svētkos droši klausīties mūziku

EasyGet.lv, 18.06.2012. 09:48

Mūzikas atskaņošanas licence nekad nav bijusi un nebūs nepieciešama jebkādos privātajos pasākumos, kas ietver gan Līgo svētkus, kāzas, kristības, dzimšanas dienas, vārdā dienas, dārza svētkus, gan jebkuru citu saviesīgu pasākumu, informē Maija Lazdiņa.
Mūziķi aicina Līgo svētkos droši klausīties mūziku

"Vēlamies kliedēt bažas un uzsvērt, ka savos privātajos pasākumos, gan svinot Līgo svētkos, gan ģimenes lokā vai ar draugiem atzīmējot izlaidumu, mūzikas atskaņošanai nav nepieciešama licence. Var droši dziedāt, dejot un izklaidēties. Nekas pēkšņi nav mainījies un nemainīsies. Vēl papildus esam nosūtījuši informāciju gan Pašvaldības policijai, gan Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldei vēlreiz uzsverot, ka privātajos pasākumos un svinībās nav nepieciešama licence mūzikas atskaņošanai.," skaidro I.Platpere LaIPA izpilddirektore.

Skolai izlaidumam nav nepieciešams izņemt licenci par skolas pasākuma oficiālajā daļā izpildītajiem priekšnesumiem, kur skolēni dzied dziesmas, dejo, skaita dzejoļus vai sniedz jebkuru citu priekšnesumu. Skolai licence ir nepieciešama izklaides daļai, kas ir balle vai dejas ar dzīvo mūziku vai dīdžeju. Licence vienam pasākumam izmaksā Ls15 (LaIPA Ls 5,05, AKKA/LAA Ls 10).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV