Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Festivāls „Shine Cafe" izsludina Kurzemes dīdžeju konkursu

EasyGet.lv, 19.06.2012. 13:49

Elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe 2012" izsludina pieteikšanos dīdžeju konkursam. Pietikumi tiks gaidīti līdz 8. jūlijam.
Festivāls „Shine Cafe" izsludina Kurzemes dīdžeju konkursu

Interesenti aicināti līdz 8.jūlijam aizpildīt anketa mājas lapā www.shinecafe.lv, kā arī nosūtīt savu miksu, biogrāfiju un kontaktinformāciju. Festivāla organizatori veiks atlasi un 9. jūlijā paziņos tos dīdžejus, kas festivālā „Shine Cafe" varēs uzstāties uz Kurzemes skatuves.

"Ja tu esi jauns un talantīgs dīdžejs, tad tev ir iespēja uzstāties elektroniskās mūzikas festivāla „Shine Cafe 2012" īpaši izveidotajā Kurzemes DJ teltī. Tā būs lieliska iespēja jaunajiem dīdžejiem parādīt savas prasmes plašai auditorijai, jo festivālu apmeklē vairāki tūkstoši cilvēku," aicina festivāla organizatori.

Katram dalībniekam jāsagatavo savs pieteikums un tas jānosūta konkursa žūrijai. Mūzikas stilam jābūt elektroniskam un priekšroka tiks dota māksliniekiem no Kurzemes.

Atgādinām, ka arī pagājušā gada festivāla ietvaros tika izsludināts jauno dīdžeju konkurss, kurā pieteicās 30 mākslinieki no visas Latvijas. Uz skatuves tika dota iespēja sevi parādīt 15 dīdžejiem. Šogad festivāla organizatori sola, ka iespēja uzstāties būs vēl lielākam skaitam dīdžeju, jo festivāls norisināsies divas dienas bez pārtraukuma, tāpēc savas prasmes mākslinieki varēs demonstrēt arī dienas laikā.

Jau vēstīts, ka 27. un 28. jūlijā Liepājas pludmalē notiks 3. starptautiskais elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe".

Seko jaunumiem:
www.shinecafe.lv
facebook.com/shinecafe
twitter.com/shinecafe

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV