Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Scissor Sisters uzstāsies Palladium gada dzimšanas dienā

EasyGet.lv, 20.06.2012. 09:49

16. septembrī koncertzāles Palladium gada dzimšanas diena tiks sagaidīta ar vērienīgu skandalozo ņujorkiešu Scissor Sisters koncertu, informē koncertzāles pārstāve Maija Anna Ludbārža. Koncertzāle ar leģendāro nosaukumu durvis vēra vaļā tieši 2011. gada 16. septembrī ar liriskā mūziķa Džeimsa Blanta (James Blunt) koncertu. Palladium ir uzstājusies virkne ārzemju un pašmāju mākslinieku. Scissor Sisters, kas šogad izdeva savu ceturto albumu.
Scissor Sisters uzstāsies Palladium gada dzimšanas dienā

Karjeras laikā Scissor Sisters ir sadarbojušies ar vairākiem pasaulslaveniem mūziķiem, ieskaitot U2, Kailiju Minogu (Kylie Minogue), Depeche Mode, kā arī Duran Duran, kurus grupa dēvē par nozīmīgiem iedvesmes avotiem; 2011.gadā Scissor Sisters iesildīja vairākus Lady Gaga Monstru Balles turnejas koncertus. Grupu ar Latviju saista īpašas attiecības, jo šeit savulaik dzimis grupas basģitārista vecvectēvs.

Scissor Sisters jaunākais albums „Magic Hour" (2012) ir izteikti rotaļīgs un eksperimentāls - albuma tapšanā grupa sadarbojās ar Diplo, Kelvinu Harisu (Calvin Harris), kā arī Ferelu Viljamsu (Pharrell Williams).

Lai arī dibināti ASV, Scissor Sisters savu popularitāti ieguvuši tieši Eiropā un īpaši Lielbritānijā, kur grupas debijas albuma „Scissor Sisters" singli ierindojās mūzikas topu pirmajās vietās. Grupas otrā albuma "Ta–Dah" singls 'I Don't Feel Like Dancing', kurš tapis sadarbībā ar Eltonu Džonu, nopelnīja māksliniekiem trīs prestižās "Brit Awards" balvas: kā labākajai starptautiskajai grupai, labākajai starptautiskajai debijai un starptautiskajam albumam.

Scissor Sisters apvieno glam un pop-roku, kā arī disko un eletronisko mūziku ar spilgtām un atraktīvām skatuves performancēm. Mākslinieki ir atklāti izaicinoši un provokatīvi, izstarojot pašpārliecinātību un taustāmu apņēmību radīt mūziku, kas atspoguļo viņu iekšējo izjūtu pasauli.

Atgādinām, ka Scissor Sisters jau reiz viesojās Latvijā, uzstājoties 2010. gada Positivus festivālā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Serviss kasēs un internetā, sākot no 21. jūnija. Biļetes cena, sākot no 19 latiem.

Papildus informācija:
http://www.scissorsisters.com/home
https://www.facebook.com/scissorsisters
https://twitter.com/#!/scissorsisters
www.palladium.lv

Foto: Scissor Sisters. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV