Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Nabaklab telts festivālā „Summersound"

EasyGet.lv, 21.06.2012. 14:52

Arī šogad Latvijas Universitātes radio NABA klubs Nabaklab piedalīsies Liepājas festivālā „Summersound" 6. un 7. jūlijā, savā teltī piedāvājot vairāku dīdžeju un mūziķu priekšnesumus, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
Nabaklab telts festivālā „Summersound"

Abas „Summersound" festivāla dienas Nabaklab teltī uzstāsies vairāki dīdžeji un mūziķi, kas bieži dzirdami gan klubā Nabaklab, gan radio NABA viļņos – DJ Monsta, mixmeistars AG, Lady Krii no DJ apvienības „Crystral soundsystem", dubstep mūzikas novirzienu pārstāvošais DJ kolektīvs „Unknown crusade" no Liepājas, kā arī DJ TNN un grupas „PND" basģitārists Didzkins, kurš šoreiz būs redzams pie DJ pults. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad Nabaklab teltī būs klausāms leģendārā dīdžeja Jāņa Kraukļa sniegums. Atgādinām, ka Jānis Krauklis bija pirmais DJ bijušās PSRS teritorijā, kurš sāka spēlēt uz plašu atskaņotājiem. Tas notika 90. gadu sākumā. Tajā laikā viņš bija pieprasītākais DJ lielākajos reivos ne tikai Latvijā, bet arī krietni aiz mūsu valsts robežām un tiek uzskatīts par Latvijas DJ kultūras aizsācēju, kā arī par vienu no pirmajiem Latvijā, kurš spēlēšanai izmantoja ne tikai rūpnieciski ražotu, bet arī paštaisītu skaņas un DJ aparatūru.

Atšķirībā no pagājušā gada „Summersound" festivāla, šogad Nabaklab savā teltī piedāvās arī vairāku mūzikas grupu koncertus – uz skatuves kāps grupas „Riga metro", „Double blast heroes" un akustiskais duets Kaktiņš un Stūrītis.

Nabaklab telts festivālā „Summersound" būs atvērta no 6. jūlija plkst. 17:00 līdz 8. jūlija plkst. 06:00 rītā.

Papildu informācija: www.nabaklab.lv un www.summersound.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV