Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Starring Two" izdod jaunu albumu - „Portraits and Landscapes"

EasyGet.lv, 25.06.2012. 17:59

Klajā nācis grupas „Starring Two" albums „Portaits and Landscapes". To par brīvu vai par ziedojumu iespējams lejupielādēt grupas mājaslapā un Bandcamp lapā.
„Starring Two" izdod jaunu albumu - „Portraits and Landscapes"

Albums tapis „Starring Two" mājas studijā, Jūrmalā. To producējis Sandris Savickis. Ierakstā izmantoti dažādi vēsturiski instrumenti - „Moog Prodigy", „E-MU EMAX2", „Korg MonoPoly", „Ensoniq FIZMO", „Eventide H3000 D/SE", kā arī daudz mūsdienu klasikas – „Nord Lead 1/2/3", „Nord Modular", „Waldorf Q", „Future Retro XS", „Access Virus", „Schippmann Ebbe und Flut" utt. Viens tembrs pieder Latvijā projektētam, izstrādes stadijā esošam analogajam modulārajam sintezatoram.

„Starring Two" 2005.gadā Jūrmalā izveidoja Sandris Savickis (sintezatori, programmēšana) un Edgars Kuriks (vokāls, ģitāra). Pēc Edgara pārcelšanās ārpus Latvijas grupai pievienojās Kalvis Kluburs. Albumā iekļautas 13 dziesmas, tostarp jau iepriekš publicētie singli jaunās versijās - „He Said", „Rotterdam", „Joe Blow" un „Te Nav Vietas Tev".

http://www.starringtwo.com
http://starringtwo.bandcamp.com
http://www.facebook.com/starringtwo

Foto: Grupa „Starring Two". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV